Італійська томатна юшка
(покроковий рецепт з фото)
Ви не думали, що перша страва можна зробити лише з трьох інгредієнтів? Яскравий тому приклад - страва італійської кухні, яке робиться за рецептом, як приготувати італійську томатну юшку.
В оригінальному рецепті використовуються консервовані томати, проте їх сміливо можна замінити свіжими, але очищеними від шкірки. Суп вийде густий, з оксамитової консистенцією. До нього додають традиційні для Італії спеції, а подають з грінками.
- Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
- Цибулина - 0, 5 штуки
- Томати - 780 грам
- Вода - 1, 5 склянки (або бульйон )
- Сіль, спеції - За смаком
1. Томати обдайте окропом і очистіть від шкірки, потім розімніть їх вручну, але краще блендером або давілкой для картоплі. У каструлі розтопіть вершкове масло, викладіть томати разом з утворилися соками, додати цибулю і сіль, влийте воду.
2. Доведіть вміст до кипіння і варіть на слабкому вогні 40 хвилин, за смаком додайте сіль і спеції (часниковий порошок).
3. Готовий суп збийте в блендері, щоб у нього була однорідна консистенція і не траплялися шматочки цибулі. Розлийте суп по тарілках і подавайте до столу.