Рецепт Італійська томатна юшка фото

Італійська томатна юшка
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Помідор
На обід
Супи
Кількість порцій: 3
Час приготування: 50 хв.

Ви не думали, що перша страва можна зробити лише з трьох інгредієнтів? Яскравий тому приклад - страва італійської кухні, яке робиться за рецептом, як приготувати італійську томатну юшку.

Опис приготування:

В оригінальному рецепті використовуються консервовані томати, проте їх сміливо можна замінити свіжими, але очищеними від шкірки. Суп вийде густий, з оксамитової консистенцією. До нього додають традиційні для Італії спеції, а подають з грінками.

  • Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
  • Цибулина - 0, 5 штуки
  • Томати - 780 грам
  • Вода - 1, 5 склянки (або бульйон )
  • Сіль, спеції - За смаком
італійська томатна юшка - фото крок 1
1. Томати обдайте окропом і очистіть від шкірки, потім розімніть їх вручну, але краще блендером або давілкой для картоплі. У каструлі розтопіть вершкове масло, викладіть томати разом з утворилися соками, додати цибулю і сіль, влийте воду.
італійська томатна юшка - фото крок 2
2. Доведіть вміст до кипіння і варіть на слабкому вогні 40 хвилин, за смаком додайте сіль і спеції (часниковий порошок).
італійська томатна юшка - фото крок 3
3. Готовий суп збийте в блендері, щоб у нього була однорідна консистенція і не траплялися шматочки цибулі. Розлийте суп по тарілках і подавайте до столу.

Схожі рецепти