Томатна паста з помідорів на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Томатна паста-продукт дуже затребуваний при готуванні їжі. Пропоную заготовити томатну пасту запас. Дуже зручно робити її в маленьких баночках на одне використання. Без оцту і прекрасно зберігається!
Нічого в цьому рецепті ні відняти, ні додати. Єдине, ви можете не подрібнювати томати за допомогою блендера, а просто нарізати ножем, - тоді паста буде не однорідного стану, а з шматочками томатів. Як вам більше подобається!
- Помідор - 4 кілограма
- Сіль - За смаком
1. Помідори помийте, обсушити і наріжте на часточки.
2. Подрібніть за допомогою блендера або ножем.
3. Трохи солі, доведіть до кипіння і варіть, знімаючи піну, хвилин 15.
4. Розкладіть по стерилізованим банкам і закрийте прокип'яченими кришками. Зберігайте в умовах квартири при будь-якій температурі. Стерилізація не потрібно.
5. Смачного!