Рецепт Тісто на пельмені (класичний рецепт) фото

Тісто на пельмені (класичний рецепт)
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Осетинська кухня
Тісто
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Пельмені
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 40 хв.

Домашні пельмені - це одне з улюблених страв багатьох людей. Вони збирають всю сім'ю під час приготування, а потім і за столом. Вибір рецепта тесту так само важливий, як і начинка для виробів.

Опис приготування:

Фарш вибирайте будь-який (м'ясної або курячий). Цей же варіант підійде і для вареників, оскільки він має всім знайомий смак. Тому я хочу поділитися з вами тим, як приготувати тісто на пельмені (класичний рецепт). Після, замішуючи, залиште його на 30 хвилин, а тільки потім розгортайте.

  • Борошно - 500 грам
  • Вода - 1 Склянка
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Рослинна олія - 1 Чайна ложка
  • Манька - 1 щіпка
тісто на пельмені (класичний рецепт) - фото крок 1
Борошно просійте в глибоку миску. В середині зробіть поглиблення. У нього додайте яйце, масло і манку.
тісто на пельмені (класичний рецепт) - фото крок 2
Окремо змішайте воду з сіллю. Потім влийте її в борошняну масу. Перемішайте ложкою.
тісто на пельмені (класичний рецепт) - фото крок 3
Тісто вимішують близько 10 хвилин, поки воно не перестане прилипати до рук. Залиште готове тісто при кімнатній температурі на 20-30 хвилин.

Схожі рецепти