Тісто на пельмені рецепт класичний
(покроковий рецепт з фото)
Цей варіант тісто на пельмені найбільш простий, доступний і часто використовуваний. Дивимося.
Багато господині діляться рецептами тесту на пельмені і їх різноманіття радує. Хтось додає яйця, хтось молоко, олія соняшникова і т.Д. Я хочу поділиться рецептом класичним, в основі якого - борошно і вода, з додавання солі.
- Борошно - 1, 5 склянки
- Вода - 0, 5 склянки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
1. Приготуємо все необхідне для пельменного тесту: воду, борошно, сіль.
2. Просіваємо борошно в глибоку тару, солимо, робимо невелике заглиблення.
3. Вливаємо воду в муку, а не навпаки!
4. Починаємо замішувати тісто.
5. Коли вся мука буде зібрана в кого, ми отримуємо щільне, пружне тісто на пельмені.
6. Беремо пакет, кладемо пельменное тісто відпочити на 30 хвилин в холодильник. Після холодильника воно стане ще більш еластичне, сприйнятливість, м'яке. Готове тісто на пельмені можна використовувати для різної начинки.