Тілапія в паніровці
(покроковий рецепт з фото)
Один з найпростіших і швидких способів приготування рибного філе - обсмажити його в паніровці. Зовні завжди виходить хрустка скоринка, а всередині м'яке філе. Але можна додати дещо від себе.
Спробуйте взяти замість сухарів хрусткі коржі, лаваш або начос. Вони дадуть основному продукту незвичайний кукурудзяний відтінок. А риба підійде різна, головне - щоб не було кісток. Тому вам потрібно дізнатися про те, як приготувати тилапию в паніровці. Гаряче блюдо поєднується з рисом і картопляним пюре.
- Тілапія, філе - 650 грам
- Яйце - 2 штуки
- Начос або сухий лаваш або коржі - 8 штук
- Борошно пшеничне - 60 грам
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Часник гранульований - 0, 5 чайних ложки
- Цибулевий порошок - 3/4 чайних ложки
- Каєнський перець - 0, 5 чайних ложки
- Кмин сушені - 2 чайних ложки
- Паприка - 1, 5 чайних ложки
- Вапно - 1 штука
- Петрушка - За смаком
Для початку зробіть паніровці. У комбайні подрібніть сухий лаваш, начос або коржик разом з паприкою, кмином, часником, сіллю і цибульним порошком.
Приготуйте тарілки. В одній збийте яйця, в другу всипте борошно, а в третю додайте паніровці.
Тилапию розділіть на рівні частини. Кожну з них обваляйте в борошні.
Потім в яйці і в паніровці.
Тепер рибу викладіть в розігріте масло на сковороді.
Обсмажте тилапию в паніровці протягом 3-х хвилин з кожного боку. Подавайте блюдо з нарізаним лаймом і петрушкою. Смачного!