Рецепт Тілапія в паніровці фото

Тілапія в паніровці
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Риба та морепродукти, Тілапія
Роздільне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Страви в паніровці

Один з найпростіших і швидких способів приготування рибного філе - обсмажити його в паніровці. Зовні завжди виходить хрустка скоринка, а всередині м'яке філе. Але можна додати дещо від себе.

Спробуйте взяти замість сухарів хрусткі коржі, лаваш або начос. Вони дадуть основному продукту незвичайний кукурудзяний відтінок. А риба підійде різна, головне - щоб не було кісток. Тому вам потрібно дізнатися про те, як приготувати тилапию в паніровці. Гаряче блюдо поєднується з рисом і картопляним пюре.

  • Тілапія, філе - 650 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Начос або сухий лаваш або коржі - 8 штук
  • Борошно пшеничне - 60 грам
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Часник гранульований - 0, 5 чайних ложки
  • Цибулевий порошок - 3/4 чайних ложки
  • Каєнський перець - 0, 5 чайних ложки
  • Кмин сушені - 2 чайних ложки
  • Паприка - 1, 5 чайних ложки
  • Вапно - 1 штука
  • Петрушка - За смаком
тілапія в паніровці - фото крок 1
Для початку зробіть паніровці. У комбайні подрібніть сухий лаваш, начос або коржик разом з паприкою, кмином, часником, сіллю і цибульним порошком.
тілапія в паніровці - фото крок 2
Приготуйте тарілки. В одній збийте яйця, в другу всипте борошно, а в третю додайте паніровці.
тілапія в паніровці - фото крок 3
Тилапию розділіть на рівні частини. Кожну з них обваляйте в борошні.
тілапія в паніровці - фото крок 4
Потім в яйці і в паніровці.
тілапія в паніровці - фото крок 5
Тепер рибу викладіть в розігріте масло на сковороді.
тілапія в паніровці - фото крок 6
Обсмажте тилапию в паніровці протягом 3-х хвилин з кожного боку. Подавайте блюдо з нарізаним лаймом і петрушкою. Смачного!

Схожі рецепти