Рецепт Телятина в білому вині фото

Телятина в білому вині
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо, Телятина
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Досить часто при гасінні телятини до неї додають сухе біле вино, щоб підкреслити благородний смак м'яса і зробити його ніжним і м'яким, і в цьому рецепті ми приготуємо м'ясо подібним чином.

Такий рецепт приготування телятини в білому вині це найпростіший і легкий спосіб зробити неймовірно смачне і вишукане блюдо з доступних інгредієнтів. Можливо, на фотографіях цього і не видно, але м'ясо після тривалого гасіння в провині стає дуже ніжним і соковитим, а смак у телятини виходить просто неймовірний. Мені здається, для невеликого святкової вечері в колі сім'ї кращого варіанту, ніж це простий рецепт телятини в білому вині, не знайти. Спробуйте приготувати таке мяско, я впевнена, воно сподобається вам і вашим рідним.

  • Телятина на кістці - 1 кілограм
  • Вино біле сухе - 300 мілілітрів
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Селера стебла - 2 штуки
  • Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
телятина в білому вині - фото крок 1
Для початку ми гарненько промиваємо телятину, висушуємо м'ясо і нарізаємо його на порційні шматки. Обвалюють кожен шматок телятини з усіх боків в суміші борошна і солі.
телятина в білому вині - фото крок 2
Потім ми викладаємо на розігріту сковороду вершкове масло, розтоплюємо його, додаємо оливкову олію і обсмажуємо на цій суміші шматки телятини до рум'яної золотистої скоринки, смажимо м'ясо на великому вогні.
телятина в білому вині - фото крок 3
Перекладаємо м'ясо в окрему тарілку, а на сковороду відправляємо нарізану дрібно цибулю, селера і часник, смажимо овочі протягом 10 хвилин до золотистого кольору.
телятина в білому вині - фото крок 4
Після цього викладаємо на сковороду до овочів обсмажене м'ясо і виливаємо вино, тушкуємо телятину під кришкою на повільному вогні протягом двох годин.
телятина в білому вині - фото крок 5
Подаємо готову страву з будь-яким гарніром на ваш смак, в моєму випадку це картопляне пюре і овочевий салат. Приємного апетиту всім!

Схожі рецепти