Тефтелі без рису
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати тефтелі без рису в домашніх умовах можна на обід або вечерю для всієї родини. Соковиті і ніжні, вони смачні навіть без соусу або інших доповнень.
Це досить простий рецепт тефтелей без рису, які можна подати до столу з улюбленим гарніром або овочами. При бажанні додатково можна загасити такі тефтелі у вершковому або томатному соусі, наприклад. Вони виходять з хрусткою скоринкою, але дуже м'які і соковиті всередині.
- Фарш яловичий - 500 грам
- Панірувальні сухарі - 100 грам
- Молоко - 50 мілілітрів
- Часник - 1-3 зубчиків
- Яйце - 2 штуки
- Свіжа зелень - 1 щіпка
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
1. Вимите м'ясо пропустити через м'ясорубку і відправити в глибоку миску. Додати подрібнений часник і вбити яйця. Для додаткової соковитості можна додати пару пучок тертого сиру.
2. Вимити, просушити і нарізати дрібно свіжу зелень. В рецепт приготування тефтелей без рису можна використовувати не тільки петрушку, як в даному випадку, але і будь-яку іншу зелень за смаком - кріп, базилік та інше.
3. Панірувальні сухарі залити молоком. Можна також взяти скибочки свіжого хліба.
4. До фаршу додати сухарі, зелень, сіль і перець. Все ретельно перемішати.
5. Сформувати з фаршу кульки і викласти їх на сковороду з розігрітим рослинним маслом.
6. Ось такий простий рецепт тефтелей без рису. Подавати їх можна з соусом або овочами за смаком. Це відмінний варіант для ситного обіду або вечері для всієї родини.