Ледачі голубці без рису
(покроковий рецепт з фото)
Пам'ятаю, як в дитинстві я не любила голубці, а точніше не їх самих, а цю поєднання м'яса і рису в капусті. Добре, що у мами був чарівний рецепт, завдяки якому блюдо ставало невпізнанним.
Сьогодні поділюся з вами цим самим рецептом, як приготувати ліниві голубці (без рису). Замість цієї крупи додається манка, тому текстура у голубців виходить однорідною і м'якою. Ця страва більше схоже на котлети, тому додайте до нього відповідний гарнір, як, наприклад, гречана каша і спагетті з соусом.
- Фарш - 500 грам (можна брати змішаний)
- Білокачанна капуста - 800 грам
- Ріпчаста цибуля - 1-2 штук
- Морква - 1 штука
- Зелень - - За смаком
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Сік томатний - 1 Склянка
1. Помийте і дрібно наріжте капусту.
2. Очищену цибулю наріжте невеликими шматочками.
3. Морква помийте, Чистий і натрію tёrke. Викладіть все овочі на дно каструлі з товстим дном.
4. Додайте в каструлю фарш, спеції і дрібно посічену зелень. Суміш ретельно перемішайте.
5. Сформуйте з фаршу котлетки. Викладіть їх в каструлю.
6. Зробіть соус, змішавши томатний сік зі сметаною.
7. Влийте соус до голубців. Поставте блюдо на середній вогонь.
8. Гасіть ліниві голубці протягом 45 хвилин. Блюдо готово! Смачного!