Рецепт Голубці ледачі в казані фото

Голубці ледачі в казані
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Крупи, Мал
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Голубці

Для тих, хто не любить довго стояти біля плити, займаючись їжею, пропоную відмінний рецепт приготування голубців ледачих в казані. Смак улюбленої страви з найменшими зусиллями - це просто і апетитно.

Голубці ледачі в казані в домашніх умовах - це відмінна альтернатива традиційному варіанту. Цей рецепт підійде для тих, у кого капуста не ціла і сформувати голубці з неї не вийде. Після тривалого томління виходить ароматне, смачне і дуже ситне блюдо.

  • Фарш - 500 грам
  • Мал - 250 грам
  • Морква - 2-3 штук
  • Цибулина - 1-2 штук
  • Капуста - 1 кілограм
  • Крем - 200 грам
  • Томатна паста - 1-2 Ст. Ложок
  • Яйце - 2 штуки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
  • Борошно - 50 грам
голубці ледачі в казані - фото крок 1
1. Перший етап - це підготовка всіх інгредієнтів. М'ясо необхідно вимити і пропустити через м'ясорубку. В рецепт приготування голубців ледачих в казані можна найкраще використовувати свинину і яловичину в рівних пропорціях.
голубці ледачі в казані - фото крок 2
2. Очистити цибулини і нарізати невеликими кубиками.
голубці ледачі в казані - фото крок 3
3. Морква вимити, почистити і натерти на тертці.
голубці ледачі в казані - фото крок 4
4. Мал відправити в підсолену воду і відварити до напівготовності.
голубці ледачі в казані - фото крок 5
5. Нашаткувати капусту. Кількість капусти залежить від смакових уподобань, але її може бути досить багато.
голубці ледачі в казані - фото крок 6
6. З'єднати всі інгредієнти начинки і вбити туди яйця. Посолити і поперчити за смаком, як слід перемішати. При бажанні класичний рецепт голубців ледачих в казані можна доповнити спеціями або подрібненою зеленню.
голубці ледачі в казані - фото крок 7
7. Борошно висипати в глибоку миску і, сформувавши з фаршу кульки, обваляти в борошні.
голубці ледачі в казані - фото крок 8
8. Надіслати голубці в розігріте на сковороді масло і обсмажити на сильному вогні до появи скоринки.
голубці ледачі в казані - фото крок 9
9. Потім перекласти в казан, який при бажанні також можна злегка змастити маслом.
голубці ледачі в казані - фото крок 10
10. Сметану з'єднати з томатним соусом або пастою і перемішати. Викласти в казан і долити води. Підсолити за смаком і відправити на вогонь. Гасити до готовності під кришкою, а в кінці присипати свіжою зеленню. Подавати голубці ледачі в казані в домашніх умовах можна як самостійну страву або з гарніром.

Схожі рецепти