Тайський омлет
(покроковий рецепт з фото)
Омлет - це ще один варіант ситного і швидкого сніданку. Перед вами рецепт, як приготувати тайський омлет. У нього додається не молоко, а м'ясний фарш. А для пікантності додамо пекучий червоний перець.
За лічені хвилини перед вами з'явиться ситний сніданок! Це дуже просто і швидко: розмішати яйця, додати фарш, цибуля, спеції, ще раз перемішати - і на сковороду. Подавати можна з рисом або картоплею і гострим томатним соусом. Готуйте з задоволенням!
- Фарш свинячий - 2 Ст. Ложки
- Яйця - 2 штуки
- Цибуля зелена - 1 пучок
- Соус соєвий - 1 Чайна ложка
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Перець червоний пекучий - За смаком
- Сіль - За смаком
Підготуйте необхідні продукти. Розігрійте масло на сковороді.
Яйця злегка збийте, додайте фарш, добре перемішайте.
Додайте дрібно нарізану цибулю, соус, перець і перемішайте.
Акуратно вилийте суміш в розігріте масло і смажте до золотистого кольору нижньої сторони омлету. Переверните, накрийте кришкою і готуйте ще півхвилини.
Подавайте гарячим. Смачного!