Тартар з лосося і авокадо
(покроковий рецепт з фото)
Тартар з лосося і авокадо - чудове блюдо французької кухні. Ця чудова закуска зі свіжої риби прикрасить будь-який святковий стіл. Вона неймовірно смачна і готується дуже легко!
Тартар з лосося і авокадо - дуже смачне і корисне блюдо.
Готується це блюдо, як правило, зі свіжої червоної риби. Але за відсутності такої можна обійтися і свіжомороженої або малосольной. Розповім і покажу, як приготувати тартар з лосося і авокадо, а ви запам'ятовуйте!
- Філе лосося - 170 грам (без шкіри)
- Авокадо - 1/4 штуки (стиглий і нарізаний слайсами)
- Luk-salotų - 2 штуки(melkonarezannиy)
- Цедра лимону - 1/2 штуки
- Оливки червоні - 2 Ст. Ложки (подрібнені)
- Оливкова олія - - За смаком(Extra Virgin)
- Морська сіль - - За смаком (бажано пластівцями)
- Мелений чорний перець - - За смаком
- Естрада - 3 штуки (гілочки)
1. Отже, підготуйте всі необхідні інгредієнти. Лосось насамперед покладіть в морозильну камер хвилин на 15. За цей час підготуємо всі інші інгредієнти.
2. Листя естрагону подрібніть за допомогою блендера або в ступці з додаванням 1 ст. Ложки олії. Рибу поріжте маленькими кубиками, змішайте з нарізаним шалот і цедрою лимона в невеликій мисочці. Збризніть 0, 5 чайної ложки оливкової олії, посоліть і поперчіть за смаком.
3. Оливки без кісточок подрібнити в блендері (або будь-якому іншому измельчителе) до кашоподібного стану. Тепер будемо формувати тартар. Візьміть кольцевидную форму. Першим шаром укладіть авокадо. Збризніть лимонним соком. Поверх авокадо розподіліть оливкову кашку. Потім викладіть лосось. Після зніміть кільце і подавайте блюдо до столу. Якщо у вас немає формувального кільця, візьміть невелику баночку, всередину якої застеліть харчову плівку. Викладати блюдо будемо в зворотному порядку. Спочатку лосось.
4. Потім - оливкова паста і авокадо. Дайте трохи постояти (можна потримати в холодильнику близько 15 хвилин).
Після акуратно переверніть на тарілку і зніміть харчову плівку. Подавайте до столу з естрагоновим маслом.