Тартар з лосося з авокадо
(покроковий рецепт з фото)
Захотілося здивувати гостей чимось смачним і унікальним? Спробуйте ніжне поєднання авокадо і лосося. Це дуже легка і ситна закуска, яка прикрасить будь-який стіл. Запишіть рецепт приготування!
Популярна закуска тартар готується з різних інгредієнтів. Основна особливість - це нарізка всіх продуктів кубиками однакового розміру. Щоб приготувати тартар з лосося і авокадо знадобиться невеликий шматок свіжої риби (до речі, можете взяти солоний або слабосоленої лосось), а також стиглий і соковитий манго. Поєднання рибки і ніжних фруктів - безпрограшний варіант!
- Авокадо - 1 штука
- Бальзамічний крем - За смаком
- Червона цибуля - 1 штука
- Манго - 1 штука
- Лосось - 400 грам
- Масло оливкове - За смаком
- Рукола - 1 пучок
- Сіль, перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Лук поріжте дрібними кубиками. Головне завдання в приготуванні тартара - нарізати всі продукти однаковими шматочками.
Манго почистіть і теж поріжте дрібними кубиками.
Авокадо чистий, видаліть кісточку, а м'якоть теж поріжте кубиками (як і манго).
Змішайте в мисці манго і авокадо.
Лосось постарайтеся порізати такими ж кубиками, як і манго з авокадо. Але не варто перетворювати рибу в кашку, форма кубиків повинна триматися.
Додайте лосось до фруктів.
Збризніть все оливковою олією.
І бальзамічним оцтом або кремом.
Перемішайте все акуратно, щоб не роздавити манго і авокадо, сіль і poperčite.
Промийте листя руколи, обсушити їх і викладіть на блюдо.
Зверху викладіть тартар, утрамбуйте його злегка, щоб він не розпався і форма трималася.
Готовий тартар з лосося і авокадо подавайте з лимоном і грінками. Смачного!