Tartalettes
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я дам вам простий рецепт тарталеток. Тарталетки в домашніх умовах зробити дуже легко, вам буде потрібно мінімум інгредієнтів і часу, а вони вийдуть смачними - краще, ніж покупні.
Тарталетки будинку готуються швидко і легко. Без всяких незрозумілих загусники тесту і інших дивовижних штук. Їх можна використовувати як для гарячих, так і для холодних закусок - тут вже як ваша фантазія дозволяє, є де розгулятися. Ну, а я просто дам рецепт тарталеток, приготувавши які ви зможете експериментувати з начинкою скільки вашій душі завгодно. Моя подруга, наприклад, любить по порціях в тарталетки укладати салати. Прикрашайте свій святковий стіл і наповнюйте різноманітністю свої буденні сімейні обіди!
- Борошно - 75 грам
- Вершкове масло - 35-40 грам
- Яйце - 1 штука
Змішайте всі інгредієнти. Солити тісто не треба. Тарталетки будуть прісними, але хрусткими. Весь необхідний смак вони вберуть від начинки:)
Можете скористатися міксером.
У вас вийде однорідна розсипчаста маса.
Зліпити з тіста однакові кульки.
Розкачайте з кульок невеликі млинчики, щоб по радіусу вони містилися в формочки для тарталеток:)
Покладіть в формочки, акуратно розподіливши тісто по стінках. Якщо тісто ще звисає, пройдіться по верху стін качалкою, вона допоможе акуратно відокремити зайве тісто.
Запікайте тарталетки в розігрітій на 180 градусів духовці близько 10 хвилин. Якщо ви будете використовувати тарталетки для холодних закусок і більше не відправите їх у духовку, можете запекти і на 15-20, до золотистої скоринки.