Tafelьshpic вени
(покроковий рецепт з фото)
Тафельшпіц по-віденськи в домашніх умовах готується дуже просто, так що не варто боятися гучної назви, - ніжна яловичина в поєднанні з овочевим рагу, та ще й наваристий бульйон - дуже вигідно
Як вид, цей класичний рецепт тафельшпіц по-віденськи, насправді, - дуже здорове і корисне блюдо. Та й до того ж - практичне, - адже бульйон ви зможете використовувати для приготування будь-якого першого страви, а м'ясо подавати як з вареними овочами, так і окремо. Виходить дуже ніжно, спробуйте обов'язково, - адже тепер і ви знаєте, як приготувати тафельшпіц по-віденськи! вдалою готування!
- Яловичина - 1 кілограм
- Цибуля - 1 штука
- Цибуля-пориста - 1 штука
- Корінь селери - 1/2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Лавровий лист - 2 штуки
- Зелень - 100 грам
- Перець - За смаком
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
1. Брати треба дуже хороший шматок м'яса, з невеликими прожилками жиру. Промиваємо і обсушуємо, і відразу ж відправляємо варитися разом з лавровим листом.
2. Цибулину ріжемо на дві частини, і обсмажуємо на сковороді прямо шматками, - це для ароматності бульйону. Теж відправимо варитися.
3. Бульйон повинен бути прозорим, так що тільки після того, як ви знімете пінки, і бульйон хоча б раз дійде до кипіння, - тобто. Тільки через годину від початку готування, - додамо дрібно нарізані овочі і зелень.
4. Варимо на невеликому вогні ще годину. Повинен вийде дуже насичений бульйон, а готовність м'яса перевірте зубочисткою.
5. М'ясо виловимо з бульйону, narezhem порційні, і тільки тепер солимо, перчим, і присипаємо спеціями. Подаємо з гарніром з виловлених овочів!