Рецепт Tafelьshpic вени фото

Tafelьshpic вени
(покроковий рецепт з фото)

Австрійська кухня
М'ясо, Яловичина
Вегетаріанське харчування
Святковий обід
Гарячі страви

Тафельшпіц по-віденськи в домашніх умовах готується дуже просто, так що не варто боятися гучної назви, - ніжна яловичина в поєднанні з овочевим рагу, та ще й наваристий бульйон - дуже вигідно

Як вид, цей класичний рецепт тафельшпіц по-віденськи, насправді, - дуже здорове і корисне блюдо. Та й до того ж - практичне, - адже бульйон ви зможете використовувати для приготування будь-якого першого страви, а м'ясо подавати як з вареними овочами, так і окремо. Виходить дуже ніжно, спробуйте обов'язково, - адже тепер і ви знаєте, як приготувати тафельшпіц по-віденськи! вдалою готування!

  • Яловичина - 1 кілограм
  • Цибуля - 1 штука
  • Цибуля-пориста - 1 штука
  • Корінь селери - 1/2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Зелень - 100 грам
  • Перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
Tafelьshpic вени - фото крок 1
1. Брати треба дуже хороший шматок м'яса, з невеликими прожилками жиру. Промиваємо і обсушуємо, і відразу ж відправляємо варитися разом з лавровим листом.
Tafelьshpic вени - фото крок 2
2. Цибулину ріжемо на дві частини, і обсмажуємо на сковороді прямо шматками, - це для ароматності бульйону. Теж відправимо варитися.
Tafelьshpic вени - фото крок 3
3. Бульйон повинен бути прозорим, так що тільки після того, як ви знімете пінки, і бульйон хоча б раз дійде до кипіння, - тобто. Тільки через годину від початку готування, - додамо дрібно нарізані овочі і зелень.
Tafelьshpic вени - фото крок 4
4. Варимо на невеликому вогні ще годину. Повинен вийде дуже насичений бульйон, а готовність м'яса перевірте зубочисткою.
Tafelьshpic вени - фото крок 5
5. М'ясо виловимо з бульйону, narezhem порційні, і тільки тепер солимо, перчим, і присипаємо спеціями. Подаємо з гарніром з виловлених овочів!

Схожі рецепти