Рецепт Таджицький чай «Shirchoi» фото

Таджицький чай «Shirchoi»
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Молочні продукти, Молоко
Вегетаріанське харчування
На обід, На сніданок
Напої, Чай

Чай з'явився в Таджикистані ще в 19 столітті, але в рецепт його приготування відразу була внесена поправка, замість води стали додавати молоко. Цей чай добре угаязикє спрагу і відновлює сили.

Готувати таджицький чай "шірчой" дуже просто, адже назва чаю означає молоко (шкіра) і чай (Choi). Дотримуйтесь покроковому рецептом і насолоджуйтеся ситним, смачним і бадьорить чаєм.

  • Молоко - 150 мілілітрів
  • Вода - 150 мілілітрів
  • Чай - 2 чайних ложки (чорний або зелений)
  • Сіль - 2 щіпки
  • Вершкове масло - 10 грам
таджицький чай
Підготуйте інгредієнти.
таджицький чай
Воду нагрівайте в ковші або каструлі, додайте чай.
таджицький чай
Кип'ятіть чай 1 хвилину.
таджицький чай
Додайте в чай ​​молоко і знову кип'ятіть 3 хвилини, приправити сіллю.
таджицький чай
Процідіть чай в піалу або чашку.
таджицький чай
Покладіть в чай ​​шматочок вершкового масла.
таджицький чай
Подавайте чай зі свіжої і солодкої випічкою. Приємного чаювання!

Схожі рецепти