Ароматний чай з бурбоном
(покроковий рецепт з фото)
Алкогольні коктейлі бувають не тільки холодними, але і гарячими. Увечері, коли за вікном йде сніг або капає дощ, такий напій буде в тему. А відповідний рецепт я знайшла. Читайте і пробуйте!
Коли ви дізнаєтеся, як приготувати ароматний чай з бурбоном, то відразу ж захочете його зварити. Тільки один ковток дасть вам розуміння того, що то дійсно смачно! Цілий ряд спецій в складі не залишить нікого байдужим. І до цього додайте вершкову тане текстуру. Це 100% попадання в ціль.
- Вода гаряча - 1440 мілілітрів
- Мигдальне молоко - 1440 мілілітрів
- Бурбон - 240 мілілітрів
- Корична паличка - 2 штуки
- Кардамон, стручки - 8 штук
- Чорний чай, пакетик - 8 штук
- Запашний перець - 8 штук
- Гвоздика - 8 штук
- Чорний перець горошком - 8 штук
- Аніс, зірочки - 3 штуки
- Мускатний горіх - 0, 5 штуки
- Ванільний стручок - 1 штука
- Імбир - 1 штука (шматок 3-4 см)
- Мед - 80 грам
1. Подрібніть кардамон, чорний і запашний перець, мускатний горіх. Витягніть насіння з ваніліну. Потім все спеції додайте у воду в каструлі. Туди ж викладіть пакетики чаю. Доведіть інгредієнти до кипіння.
2. Потім влийте в суміш молоко.
3. Слідом, постійно помішуючи, додайте мед. Зніміть рідина з вогню. Дайте їй настоятися 10 хвилин, а потім процідіть через марлю.
4. В кінці додайте бурбон. При необхідності коктейль підігрійте. Приємною дегустації!