Рецепт Плов таджицький фото

Плов таджицький
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Овочі, Крупи, Мал
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Плов

Вам цікавий ще один рецепт приготування страв національної кухні? Спробуйте, як приготувати плов таджицький. Зовсім трохи спецій і секретів - і звичайне блюдо перетворюється в кулінарний шедевр.

Спробуйте приготувати плов таджицький. Рецепт вас вразить своїм смаком, а наявність спецій приємно здивує і вразить наповал своїми унікальними якостями. Приготоване на основі яловичини, з додаванням бобових набуває нових смакові характеристики, спеції наповнюють ароматом і додають пікантності. Рекомендую придивитися до страви і додати його в свою книгу кулінарних рецептів.

  • Яловичина - 500 грам
  • Морква - 300 грам
  • Цибуля ріпчаста - 100 грам
  • Мал - 350 грам
  • Масло рослинне - 100 грам
  • Зіра - 2 грами
  • Барбарис - 2 грами
  • Сіль - 6 грам
  • Гайка - 40 грам
  • Вода - 1 Склянка
  • Зелень - За смаком
плов таджицький - фото крок 1
1. Заздалегідь, мінімум за шість годин, гайка падіння, краще це зробити на ніч. Приблизно за годину до початку приготування рис опустіть в теплу воду.
плов таджицький - фото крок 2
2. М'ясо промийте та висушіть паперовим рушником. Наріжте його середніми або невеликими шматками.
плов таджицький - фото крок 3
3. Очистіть цибулю і моркву, помийте. Наріжте цибулю півкільцями, а моркву соломкою.
плов таджицький - фото крок 4
4. Візьміть казанок, розжарити його, налийте олію. Нагрівайте його на великому вогні до серпанок. Додайте в казанок м'ясо. Обсмажуйте його, поки не зарум'яниться. Після чого додайте цибулю і моркву. Продовжуйте готувати на великому вогні до напівготовності моркви. Заповніть резервуар холодною воду, доведіть її до кипіння. Після того як вода закипить, встановіть повільний вогонь. В цей час злийте воду з нуту, промийте і додайте до м'яса.
плов таджицький - фото крок 5
5. Мал промийте під проточною водою і викладіть в казанок. Додати сіль, поперчіть, додайте спеції за смаком.
плов таджицький - фото крок 6
6. Додайте вогонь і тушкуйте до готовності рису. Після того як рис вбере воду і приготується, зменшіть вогонь до мінімального. Накрийте кришкою і млоїте плов 20 хвилин. Плов таджицький готовий. Викладіть його на блюдо і посипте зеленню. Смачного!

Схожі рецепти