Свинячі відбивні в божевільному маринаді
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування відбивних зі свинини в божевільному маринаді. Відбивні, приготовані в цьому маринаді, набувають незвичайний і приємний смак.
Для приготування свинячих відбивних з даного рецептом використовують багато інгредієнтів. Дуже чудово підходить маринад і до курки, і до риби.
- Корейка свиняча - 700 грам
- Лайми - 2 штуки
- Чорний перець - 0, 5 чайних ложки
- Петрушки - 50 грам
- Масло оливкове - 100 мілілітрів
- Солі - 1 Чайна ложка
- Часник - 6 зубчиків
- Імбир, см - 5 мілілітрів
- Перець чилі - 1 штука
1. В першу чергу займемося приготуванням маринаду. Знімаємо цедру з лаймів, дрібно нарізаємо петрушку, тоненькими пластинками нарізаємо часник. На тертці натираємо імбир, стежимо за тим, щоб волокна не траплялися. На дві половини, уздовж, розрізаємо перець чилі, насіння видаляємо, і смужками нарізаємо впоперек. Для гостроти, насіння чилі можна залишити в маринаді.
2. Потім перець, петрушку, часник, цедру і імбир кладемо в ступку і в пасту добре розтираємо. Тепер видавимо сюди сік лайма, додаємо чорний перець, сіль, оливкова олія і добре перемішати.
3. На чотири відбивних розрізаємо корейку (на кісточці). Відбивні натираємо маринадом, потім кладемо і в миску помаринувати. Маринуємо приблизно хвилин сорок-сорок п'ять. Прикриємо посуд харчовою плівкою.
4. Приготуємо товстостінну сковороду, нагріваємо рослинне масло (температура вище середньої). Від шматочків маринаду очищаємо відбивні, і з обох сторін, приблизно по дві хвилини обсмажити відбивні.
5. У форму для запікання кладемо м'ясо. Поливаємо маринадом і хвилин на двадцять відправляємо запікатися в духовку. Далі виймаємо і подаємо до столу.