Свинина з помідорами в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Щоб свинина з помідорами в мультиварці в домашніх умовах вийшла соковитою і ароматною, не скупіться на соус і спеції. У такій сучасної техніки готувати м'ясо одне задоволення!
Під час гасіння даної страви можна додати трохи томатної пасти, а перед подачею слід обов'язково посипати зеленню. В мультиварці свинина з помідорами в мультиварці в домашніх умовах готується дуже швидко і виходить неймовірно м'якою. Соковитою і ароматною.
- Свинина - 500 грам
- Помідори - 3 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Сіль і спеції - 1 За смаком
- Борошно - 3 щіпки
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
1. Кількість продуктів в даному класичному рецепті свинини з помідорами в мультиварці розраховане на кілька порцій. Якщо готувати страву разом з гарніром, то воно буде ще ситніше і смачніше.
2. Для початку відправляємо в ємність мультиварки м'ясо. Смажимо в невеликому кількість масла.
3. В середині смаження додаємо борошно, цибулю і моркву, а також помідори. Закриваємо кришкою і тушкуємо деякий час.
4. Коли овочі придбають золотистий колір, заливаємо водою (2 мультистакана) і вибираємо режим "гасіння" . Чекаємо, коли програма завершить приготування. Тим часом можна відварити гарнір.
5. Не забуваємо додати спеції. Я зазвичай використовую лавровий лист, перець горошком і приправи для свинини.
6. Ось таке блюдо у нас вийшло. Його можна подавати і як самостійне, але таке м'ясо краще їсти з гарніром.