Рецепт Свинина по-французьки з помідорами і картоплею фото

Свинина по-французьки з помідорами і картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Молочні продукти , Сир , Помідор , Майонез
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Святковий обід
Гарячі страви , Соуси , Відбивні
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Є дуже багато варіантів приготування цієї страви, але якщо ви любите поєднувати основну страву з гарніром, тоді цей рецепт відмінно вам підходить, адже тут і м'ясо, і картопля, і соковиті помідори.

Опис приготування:

Звичайно, у кожної господині є свій рецепт приготування цього чудового блюда, яке вже давно стало незамінним атрибутом будь-якого свята, і сьогодні я хочу поділитися з вами своїм рецептом і розповісти, як зробити свинину по-французьки з помідорами і картоплею. У мене дуже велика сім'я і, коли всі мої численні родичі збираються разом, я накриваю для них стіл з різною смакотою, і це блюдо коштує в самому центрі. Насправді цей простий рецепт свинини по-французьки з помідорами і картоплею практично ні чим не відрізняється від класичного варіанту, але я завжди готую цю страву з картоплею. На мій погляд, так виходить набагато смачніше, і ситніше, адже у нас тут мяско відразу йде з гарніром, а це дуже важливо, коли треба швидко і смачно нагодувати велику кількість людей. Так що обов'язково спробуйте приготувати таку свинину, це дуже просто і швидко, а результат просто приголомшливий, мої рідні завжди спустошують тарілки за лічені хвилини.

  • Свинина - 600-700 грам
  • Картопля - 10-12 штук
  • Помідор - 3-4 штук
  • Морква - 1 штука
  • Сир твердий - 150 грам
  • Зелень свіжа - 70 грам
  • Соус соєвий - 6 Ст. Ложок
  • Майонез - 5-6 Ст. Ложок
  • Масло рослинне - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
свинина по-французьки з помідорами і картоплею - фото крок 1
Свинину промиваємо під холодною водою і висушуємо, потім нарізаємо на невеликі шматки і гарненько їх відбиваємо, попередньо накривши плівкою.
свинина по-французьки з помідорами і картоплею - фото крок 2
Наливаємо в глибоку миску соєвий соус і мачає в нього кожен шматочок свинини і ставимо на кілька хвилин в холодильник.
свинина по-французьки з помідорами і картоплею - фото крок 3
Картопля чистим, миємо й нарізаємо кружечками.
свинина по-французьки з помідорами і картоплею - фото крок 4
Деко змащуємо рослинним маслом і викладаємо на нього шар картоплі, потім обмазуємо картопля майонезом і викладаємо ще один шар картоплі.
свинина по-французьки з помідорами і картоплею - фото крок 5
На картопля кладемо шматочки відбитого і промаринуватися м'яса.
свинина по-французьки з помідорами і картоплею - фото крок 6
На м'ясо викладаємо нарізані кружальцями помідори.
свинина по-французьки з помідорами і картоплею - фото крок 7
Накриваємо деко фольгою і ставимо в розігріту до 250 градусів духовку, запікаємо протягом півгодини.
свинина по-французьки з помідорами і картоплею - фото крок 8
Поки м'ясо готується, ми натремо на крупній тертці сир і поріжемо дрібно зелень. Морква нарізаємо невеликими кубиками і обсмажуємо на сковороді.
свинина по-французьки з помідорами і картоплею - фото крок 9
Через 15 хвилин після початку запікання виймаємо деко і посипаємо м'ясо сиром, морквою і зеленню. Ставимо назад в духовку і готуємо ще 15 хвилин. От і все! Тепер наша свинина готова, і ми можемо її спробувати. Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти