Свинина по-французьки з помідорами і картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Є дуже багато варіантів приготування цієї страви, але якщо ви любите поєднувати основну страву з гарніром, тоді цей рецепт відмінно вам підходить, адже тут і м'ясо, і картопля, і соковиті помідори.
Звичайно, у кожної господині є свій рецепт приготування цього чудового блюда, яке вже давно стало незамінним атрибутом будь-якого свята, і сьогодні я хочу поділитися з вами своїм рецептом і розповісти, як зробити свинину по-французьки з помідорами і картоплею. У мене дуже велика сім'я і, коли всі мої численні родичі збираються разом, я накриваю для них стіл з різною смакотою, і це блюдо коштує в самому центрі. Насправді цей простий рецепт свинини по-французьки з помідорами і картоплею практично ні чим не відрізняється від класичного варіанту, але я завжди готую цю страву з картоплею. На мій погляд, так виходить набагато смачніше, і ситніше, адже у нас тут мяско відразу йде з гарніром, а це дуже важливо, коли треба швидко і смачно нагодувати велику кількість людей. Так що обов'язково спробуйте приготувати таку свинину, це дуже просто і швидко, а результат просто приголомшливий, мої рідні завжди спустошують тарілки за лічені хвилини.
- Свинина - 600-700 грам
- Картопля - 10-12 штук
- Помідор - 3-4 штук
- Морква - 1 штука
- Сир твердий - 150 грам
- Зелень свіжа - 70 грам
- Соус соєвий - 6 Ст. Ложок
- Майонез - 5-6 Ст. Ложок
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком