Свинина по-французьки на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Всі ми знайомі з цим приголомшливо смачним блюдом, але не кожен знає, що є багато способів його приготування, а найшвидший і зручний - це приготувати свинину по-французьки на сковороді.
Рецепт приготування свинини по-французьки на сковороді дуже простий і не раз виручав мене, коли треба було оперативно змайструвати що-небудь смачненьке. Тоді я брала сковороду і викладала в неї всі інгредієнти, а далі включала плиту і займалася своїми справами. Повірте мені, приготоване таким способом, м'ясо виходить не менш смачним, ніж в духовці, скоріше навпаки, воно більш соковите і м'яке, мій чоловік, наприклад, такий варіант любить набагато більше, ніж м'ясо з духовки, адже часто воно виходить пересушеним. А взагалі, це м'ясце завжди дуже швидко розходиться, і хоч вигляд у нього не такий святковий, але смак, повірте мені, дуже навіть гідний. Так що обов'язково випробуйте цей простий рецепт свинини по-французьки на сковороді, можливо для вас він так само стане паличкою-виручалочкою.
- Свинина нежирна - 300-400 грам
- Картопля - 10-12 штук
- Цибуля ріпчаста - 3-4 штук
- Сир твердий - 150-200 грам
- Майонез - 200 грам
- Сіль - - За смаком
- Спеції - За смаком