Рецепт Свинина по-французьки на сковороді фото

Свинина по-французьки на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
М'ясо , Свинина
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Святковий обід
Гарячі страви , М'ясо по французьки , Відбивні
Кількість порцій: 6
Час приготування: 50 хв.

Всі ми знайомі з цим приголомшливо смачним блюдом, але не кожен знає, що є багато способів його приготування, а найшвидший і зручний - це приготувати свинину по-французьки на сковороді.

Опис приготування:

Рецепт приготування свинини по-французьки на сковороді дуже простий і не раз виручав мене, коли треба було оперативно змайструвати що-небудь смачненьке. Тоді я брала сковороду і викладала в неї всі інгредієнти, а далі включала плиту і займалася своїми справами. Повірте мені, приготоване таким способом, м'ясо виходить не менш смачним, ніж в духовці, скоріше навпаки, воно більш соковите і м'яке, мій чоловік, наприклад, такий варіант любить набагато більше, ніж м'ясо з духовки, адже часто воно виходить пересушеним. А взагалі, це м'ясце завжди дуже швидко розходиться, і хоч вигляд у нього не такий святковий, але смак, повірте мені, дуже навіть гідний. Так що обов'язково випробуйте цей простий рецепт свинини по-французьки на сковороді, можливо для вас він так само стане паличкою-виручалочкою.

  • Свинина нежирна - 300-400 грам
  • Картопля - 10-12 штук
  • Цибуля ріпчаста - 3-4 штук
  • Сир твердий - 150-200 грам
  • Майонез - 200 грам
  • Сіль - - За смаком
  • Спеції - За смаком
свинина по-французьки на сковороді - фото крок 1
Свинину нарізаємо на порційні шматочки і викладаємо на дно сковороди, посипаємо сіллю і спеціями на ваш смак. Тепер викладаємо на м'ясо нарізану кільцями цибулю, і його 3 шару картоплі.
свинина по-французьки на сковороді - фото крок 2
Кожен шар при цьому слід трохи посолити і приправити спеціями.
свинина по-французьки на сковороді - фото крок 3
Поливаємо верхній шар картоплі майонезом і рівномірно розподіляємо його по всьому периметру.
свинина по-французьки на сковороді - фото крок 4
Сир тремо на крупній тертці і посипаємо їм наше м'ясо.
свинина по-французьки на сковороді - фото крок 5
Тепер накриваємо сковорідку кришкою і ставимо на самий маленький вогонь, вона буде повільно, але вірно нагріватися. На пів годинки або сорок хвилин можемо забути про наше мяско, а потім вимикаємо вогонь, але кришку не відкриваємо ще хвилин 15-20. Готове мяско викладаємо на тарілочки і подаємо до столу. Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти