Рецепт Свинина по-французьки з грибами фото

Свинина по-французьки з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
М'ясо , Свинина
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Романтична вечеря , Святковий обід
Гарячі страви , М'ясо по французьки , Відбивні
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Відмінне поєднання інгредієнтів і простота приготування роблять це блюдо одним з найулюбленіших і популярних, адже його легко можна приготувати на вечерю, та й на свято воно добре підійде.

Опис приготування:

Для мене цей приголомшливий рецепт приготування свинини по-французьки з грибами один з найкращих, тому що в ньому є все мої найулюбленіші продукти: свинина, картопелька, цибулька, сир і, звичайно ж, печериці. На мій погляд, кращого поєднання і не придумати, а, беручи до уваги той факт, що всі ці інгредієнти досить економічні, а приготування страви займає не більше години, то таке мяско стає дійсно універсальним блюдом. Ви можете приготувати його на день народження, Новий рік, весілля і навіть на звичайну вечерю в колі сім'ї, адже це не займе у вас багато часу і сил. Зате яке приголомшливе м'ясо виходить з цим простим рецептом свинини по-французьки з грибами - просто смакота! Воно неймовірно соковите і ніжне, а картопля і гриби служать відмінним гарніром до м'яса, це приголомшливе блюдо просто не може не сподобатися.

  • Свинина без кісток - 800 грам
  • Картопля - 10 штук
  • Цибуля ріпчаста - 800 грам
  • Печериці - 400 грам
  • Сир - 200 грам
  • Майонез - 250 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
свинина по-французьки з грибами - фото крок 1
Свинину нарізаємо на порційні шматки і гарненько відбиваємо під целофаном.
свинина по-французьки з грибами - фото крок 2
Картоплю чистимо і нарізаємо пластинками, викладаємо його на деко, солимо і посипаємо перцем. На картопля викладаємо шматочки свинини, так само посипаємо сіллю і спеціями.
свинина по-французьки з грибами - фото крок 3
Ріпчасту цибулю чистимо і нарізаємо півкільцями, викладаємо на м'ясо. Гриби гарненько промиваємо і ріжемо на четвертинки, потім викладаємо їх на цибулю.
свинина по-французьки з грибами - фото крок 4
Сир тремо на крупній тертці і посипаємо їм наше м'ясо, потім обмазуємо все шаром майонезу. Ставимо форму в розігріту до 160 градусів духовку і запікаємо протягом години. Готову страву прикрашаємо свіжою зеленню і подаємо до столу. Смачного!

Схожі рецепти