Свинина по-французьки з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Відмінне поєднання інгредієнтів і простота приготування роблять це блюдо одним з найулюбленіших і популярних, адже його легко можна приготувати на вечерю, та й на свято воно добре підійде.
Для мене цей приголомшливий рецепт приготування свинини по-французьки з грибами один з найкращих, тому що в ньому є все мої найулюбленіші продукти: свинина, картопелька, цибулька, сир і, звичайно ж, печериці. На мій погляд, кращого поєднання і не придумати, а, беручи до уваги той факт, що всі ці інгредієнти досить економічні, а приготування страви займає не більше години, то таке мяско стає дійсно універсальним блюдом. Ви можете приготувати його на день народження, Новий рік, весілля і навіть на звичайну вечерю в колі сім'ї, адже це не займе у вас багато часу і сил. Зате яке приголомшливе м'ясо виходить з цим простим рецептом свинини по-французьки з грибами - просто смакота! Воно неймовірно соковите і ніжне, а картопля і гриби служать відмінним гарніром до м'яса, це приголомшливе блюдо просто не може не сподобатися.
- Свинина без кісток - 800 грам
- Картопля - 10 штук
- Цибуля ріпчаста - 800 грам
- Печериці - 400 грам
- Сир - 200 грам
- Майонез - 250 грам
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком