Свинина по-французьки з грибами 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Відмінне поєднання інгредієнтів і простота приготування роблять це блюдо одним з найулюбленіших і популярних, адже його легко можна приготувати на вечерю, та й на свято воно добре підійде.
Для мене цей приголомшливий рецепт приготування свинини по-французьки з грибами один з найкращих, тому що в ньому є все мої найулюбленіші продукти: свинина, картопелька, цибулька, сир і, звичайно ж, печериці. На мій погляд, кращого поєднання і не придумати, а, беручи до уваги той факт, що всі ці інгредієнти досить економічні, а приготування страви займає не більше години, то таке мяско стає дійсно універсальним блюдом. Ви можете приготувати його на день народження, Новий рік, весілля і навіть на звичайну вечерю в колі сім'ї, адже це не займе у вас багато часу і сил. Зате яке приголомшливе м'ясо виходить з цим простим рецептом свинини по-французьки з грибами - просто смакота! Воно неймовірно соковите і ніжне, а картопля і гриби служать відмінним гарніром до м'яса, це приголомшливе блюдо просто не може не сподобатися.
- Свинина без кісток - 800 грам
 - Картопля - 10 штук
 - Цибуля ріпчаста - 800 грам
 - Печериці - 400 грам
 - Сир - 200 грам
 - Майонез - 250 грам
 - Сіль - За смаком
 - Перець чорний мелений - За смаком
 



