Свинина по-французьки з сиром в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Готувати їжу в мультиварці завжди приємно і легко! Ось і в даному випадку свинина по-французьки готується в мультиварці, запечіть з томатами, цибулею і сиром. Дуже ніжне, ситне і апетитне блюдо!
Перед вами - класичний рецепт приготування свинини по-французьки з сиром в мультиварці. Усе, що вам знадобиться - це: свинина, сир твердий, цибуля ріпчаста, помідори, масло рослинне, сіль і перець. Блюдо підходить не тільки для сімейної вечері або обіду, але і для святкового столу. Хай щастить!
- Свинина - 600 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Сир твердий - 30 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
Ріжемо середніми шматочками свинину. Цибулю нарізаємо півкільцями, помідори - кружечками, а сир трьом на тертці.
Прогріваємо в чаші мультиварки рослинне масло, потім обсмажуємо цибулю до прозорості і витягаємо його на тарілку. Свинину присолите і поперчіть, готуйте в мультиварці в режимі "жарка" 25 хвилин. Коли на м'ясі утворюється золотава скоринка, перевертаємо його, а зверху викладаємо цибулю і кружечки помідорів. Можна додати трохи майонезу.
За кілька хвилин до готовності присипаємо блюдо тертим сиром. Смачного!