Свинина по-французьки в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам спробувати всім відоме блюдо, приготоване за допомогою кухонного помічника. Перед вами простий рецепт свинини по-французьки в мультиварці.
Якщо ви хочете використовувати класичний рецепт свинини по-французьки в мультиварці, тоді цей варіант для вас. При бажанні можна додати також картопля, щоб вийшло повноцінне блюдо для обіду або вечері.
- Свинина - 300 грам
- Цибулина - 1-2 штук
- Помідор - 1-2 штук
- Картопля - 3-4 штук (по бажанню)
- Майонез - 2-3 Ст. Ложок (або крем)
- Сир - 150 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
1. Рецепт приготування свинини по-французьки в мультиварці практично ідентичний оригінальному. Для початку необхідно вимити і просушити м'ясо. Свинину нарізати невеликими шматочками, посолити і поперчити за смаком. При бажанні можна додати трохи спецій для м'яса.
2. На дно чаші мультиварки можна бризнути трохи рослинного масла і викласти м'ясо. Очистити цибулину і нарізати кільцями. Надіслати в мультиварку цибулю, виклавши його зверху м'яса.
3. В даному варіанті використовується картопля, щоб не готувати додатково гарнір. Картопля необхідно вимити, очистити і нарізати тонкими скибочками. Трохи посолити за смаком.
4. Картопля викласти на цибулю, рівномірно розподіливши його.
5. Щоб страва була соковитіше можна додати помідори. Їх необхідно вимити і нарізати тонкими скибочками. Викласти в чашу мультиварки.
6. Залишилося додати трохи майонезу або сметани (при бажанні можна поєднати з подрібненим часником), а зверху присипати тертим сиром. На режимі Випічка свинина по-французьки в мультиварці в домашніх умовах готується близько 50 хвилин, в залежності від потужності мультиварки. При бажанні замість помідора і картоплі можна використовувати гриби, наприклад. Перед подачею можна присипати блюдо свіжою зеленню.