Рецепт Свинина з картоплею і помідорами фото

Свинина з картоплею і помідорами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 50 хв.

Цей класичний рецепт свинини з картоплею і помідорами вам сподобається. З апетитною сирною скоринкою, соковитими помідорами і м'яким м'ясом, ця страва - головна прикраса домашньої трапези!

Опис приготування:

Рецепт приготування свинини з картоплею і помідорами сподобається всім любителям добре і ситно поїсти, а також господаркам, які не хочуть занадто багато подавати на стіл, - з таким блюдом максимум, що від вас ще буде потрібно, - це легкий овочевий салат, не більше. Так що з усіх боків вигідне блюдо виходить, чи не так?

Рецепт свинини з картоплею і помідорами наступний:

1. Для початку м'ясо, якщо необхідно, розморозимо і наріжемо скибочками приблизно в сантиметр завтовшки.

2. Відіб'ємо шматочки м'яса, як для відбивних, і натремо кожен сіллю, перцем і приправами на ваш смак. Викладаємо шматки м'яса на деко в один шар.

3. Цибуля чистий, моєму і натираємо на крупній тертці, або ж ріжемо півкільцями.

4. Картоплю миємо, чистим, і теж натираємо на тертці. Викладаємо поверх лука.

5. Тепер черга для помідор. Їх ми миємо, ріжемо кружечками, і викладаємо поверх картоплі. Відправляємо деко в духовку на 30 хвилин.

6. За цей проміжок часу ви встигнете натерти сир і подрібнити часник, і, коли час пройде, посипати помідори зверху сиром і часником, а також зеленню, якщо хочете.

От і все! Можна поставити блюдо в духовку ще на кілька хвилин, щоб сир розплавився, і потім - подавати до столу. Важливо зауважити, що свинина з картоплею і помідорами в домашніх умовах виходить у всіх по-різному, так точна кількість часу треба визначати виходячи з особливостей вашої духовки, - хто-хто може додавати більше жиру, щоб м'ясо не пригоріло, а кому-то потрібно збільшувати час готування, щоб все рівномірно пропеклося. Так що вдалою готування!


  • Свинина - 500 грам
  • Картопля - 3 штуки
  • Помідори - 3 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Сир твердий - 100 грам
  • Сіль - - За смаком
  • Перець - - За смаком
Рецепт приготування свинини з картоплею і помідорами сподобається всім любителям добре і ситно поїсти, а також господаркам, які не хочуть занадто багато подавати на стіл, - з таким блюдом максимум, що від вас ще буде потрібно, - це легкий овочевий салат, не більше. Так що з усіх боків вигідне блюдо виходить, чи не так?

Рецепт свинини з картоплею і помідорами наступний:

1. Для початку м'ясо, якщо необхідно, розморозимо і наріжемо скибочками приблизно в сантиметр завтовшки.

2. Відіб'ємо шматочки м'яса, як для відбивних, і натремо кожен сіллю, перцем і приправами на ваш смак. Викладаємо шматки м'яса на деко в один шар.

3. Цибуля чистий, моєму і натираємо на крупній тертці, або ж ріжемо півкільцями.

4. Картоплю миємо, чистим, і теж натираємо на тертці. Викладаємо поверх лука.

5. Тепер черга для помідор. Їх ми миємо, ріжемо кружечками, і викладаємо поверх картоплі. Відправляємо деко в духовку на 30 хвилин.

6. За цей проміжок часу ви встигнете натерти сир і подрібнити часник, і, коли час пройде, посипати помідори зверху сиром і часником, а також зеленню, якщо хочете.

От і все! Можна поставити блюдо в духовку ще на кілька хвилин, щоб сир розплавився, і потім - подавати до столу. Важливо зауважити, що свинина з картоплею і помідорами в домашніх умовах виходить у всіх по-різному, так точна кількість часу треба визначати виходячи з особливостей вашої духовки, - хто-хто може додавати більше жиру, щоб м'ясо не пригоріло, а кому-то потрібно збільшувати час готування, щоб все рівномірно пропеклося. Так що вдалою готування!

Схожі рецепти