Свинина з картоплею і помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Цей класичний рецепт свинини з картоплею і помідорами вам сподобається. З апетитною сирною скоринкою, соковитими помідорами і м'яким м'ясом, ця страва - головна прикраса домашньої трапези!
Рецепт приготування свинини з картоплею і помідорами сподобається всім любителям добре і ситно поїсти, а також господаркам, які не хочуть занадто багато подавати на стіл, - з таким блюдом максимум, що від вас ще буде потрібно, - це легкий овочевий салат, не більше. Так що з усіх боків вигідне блюдо виходить, чи не так?
Рецепт свинини з картоплею і помідорами наступний:
1. Для початку м'ясо, якщо необхідно, розморозимо і наріжемо скибочками приблизно в сантиметр завтовшки.
2. Відіб'ємо шматочки м'яса, як для відбивних, і натремо кожен сіллю, перцем і приправами на ваш смак. Викладаємо шматки м'яса на деко в один шар.
3. Цибуля чистий, моєму і натираємо на крупній тертці, або ж ріжемо півкільцями.
4. Картоплю миємо, чистим, і теж натираємо на тертці. Викладаємо поверх лука.
5. Тепер черга для помідор. Їх ми миємо, ріжемо кружечками, і викладаємо поверх картоплі. Відправляємо деко в духовку на 30 хвилин.
6. За цей проміжок часу ви встигнете натерти сир і подрібнити часник, і, коли час пройде, посипати помідори зверху сиром і часником, а також зеленню, якщо хочете.
От і все! Можна поставити блюдо в духовку ще на кілька хвилин, щоб сир розплавився, і потім - подавати до столу. Важливо зауважити, що свинина з картоплею і помідорами в домашніх умовах виходить у всіх по-різному, так точна кількість часу треба визначати виходячи з особливостей вашої духовки, - хто-хто може додавати більше жиру, щоб м'ясо не пригоріло, а кому-то потрібно збільшувати час готування, щоб все рівномірно пропеклося. Так що вдалою готування!
- Свинина - 500 грам
- Картопля - 3 штуки
- Помідори - 3 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Сир твердий - 100 грам
- Сіль - - За смаком
- Перець - - За смаком
Рецепт свинини з картоплею і помідорами наступний:
1. Для початку м'ясо, якщо необхідно, розморозимо і наріжемо скибочками приблизно в сантиметр завтовшки.
2. Відіб'ємо шматочки м'яса, як для відбивних, і натремо кожен сіллю, перцем і приправами на ваш смак. Викладаємо шматки м'яса на деко в один шар.
3. Цибуля чистий, моєму і натираємо на крупній тертці, або ж ріжемо півкільцями.
4. Картоплю миємо, чистим, і теж натираємо на тертці. Викладаємо поверх лука.
5. Тепер черга для помідор. Їх ми миємо, ріжемо кружечками, і викладаємо поверх картоплі. Відправляємо деко в духовку на 30 хвилин.
6. За цей проміжок часу ви встигнете натерти сир і подрібнити часник, і, коли час пройде, посипати помідори зверху сиром і часником, а також зеленню, якщо хочете.
От і все! Можна поставити блюдо в духовку ще на кілька хвилин, щоб сир розплавився, і потім - подавати до столу. Важливо зауважити, що свинина з картоплею і помідорами в домашніх умовах виходить у всіх по-різному, так точна кількість часу треба визначати виходячи з особливостей вашої духовки, - хто-хто може додавати більше жиру, щоб м'ясо не пригоріло, а кому-то потрібно збільшувати час готування, щоб все рівномірно пропеклося. Так що вдалою готування!