Свинина з пармезаном
(покроковий рецепт з фото)
Приготування свинини з пармезаном не відніме багато часу. Потрібно тільки панірувальні сухарі, спеції, м'ясо і пармезан. Звичайно, це смачно! Спочатку навіть здається, що вам подають котлетки, а там м'ясо!
Свинина з пармезаном готується приблизно п'ятнадцять хвилин. Якщо відбивні товсті, то закінчите їх готувати в духовці. Хрустка скоринка з пармезану не залишить нікого байдужим. Головне гарненько обваляйте м'ясо з сиром і панірувальними сухарями. Можна навіть зробити подвійний лезьен. Це прекрасне блюдо для вечері, яке можна подати з овочами або рисом. Ви можете відбити і замаринувати м'ясо заздалегідь, тоді результат буде просто чудовим. Успіхів і приємного апетиту!
- Свиняча відбивна - 4 штуки
- Яйце - 2 штуки
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець - За смаком
Яйце збийте, сир і печиво пармезан nasиpyte в чашках. М'ясо наріжте на порційні шматки, приправити сіллю, поперчіть.
Обваляйте відбивну в пармезані.
Опустіть відбивну в яйце.
Потім відбивну обваляйте в панірувальних сухарях.
Складайте відбивні на тарілку, поки не приготуєте все.
Нагрійте оливкова і вершкове масло і обсмажте відбивні по 6 хвилин з кожного боку.
Смачного!