Рецепт Свинина з пармезаном фото

Свинина з пармезаном
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина , Молочні продукти , Сир
Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю , Святковий обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Приготування свинини з пармезаном не відніме багато часу. Потрібно тільки панірувальні сухарі, спеції, м'ясо і пармезан. Звичайно, це смачно! Спочатку навіть здається, що вам подають котлетки, а там м'ясо!

Опис приготування:

Свинина з пармезаном готується приблизно п'ятнадцять хвилин. Якщо відбивні товсті, то закінчите їх готувати в духовці. Хрустка скоринка з пармезану не залишить нікого байдужим. Головне гарненько обваляйте м'ясо з сиром і панірувальними сухарями. Можна навіть зробити подвійний лезьен. Це прекрасне блюдо для вечері, яке можна подати з овочами або рисом. Ви можете відбити і замаринувати м'ясо заздалегідь, тоді результат буде просто чудовим. Успіхів і приємного апетиту!

  • Свиняча відбивна - 4 штуки
  • Яйце - 2 штуки
  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Сіль, перець - За смаком
свинина з пармезаном - фото крок 1
Яйце збийте, сир і печиво пармезан nasиpyte в чашках. М'ясо наріжте на порційні шматки, приправити сіллю, поперчіть.
свинина з пармезаном - фото крок 2
Обваляйте відбивну в пармезані.
свинина з пармезаном - фото крок 3
Опустіть відбивну в яйце.
свинина з пармезаном - фото крок 4
Потім відбивну обваляйте в панірувальних сухарях.
свинина з пармезаном - фото крок 5
Складайте відбивні на тарілку, поки не приготуєте все.
свинина з пармезаном - фото крок 6
Нагрійте оливкова і вершкове масло і обсмажте відбивні по 6 хвилин з кожного боку.
свинина з пармезаном - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти