Свинина з локшиною по-азійському
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування свинини з локшиною і овочами в кисло-солодкому апельсиновим соусі. Виходить ситно, апетитно і дуже смачно! Спробуйте!
Що стосується цієї страви, то це імпровізація на основі рецептів Азії. Для того, щоб приготувати свинину по-азійському можна взяти будь-яку відповідну локшину, підійде рисова, гречана, яєчна або наша звичайна. Рецепт також не зажадає від вас будь-яких особливих кулінарних навичок, а всі інгредієнти прості і доступні. До локшині зі свининою можна подати салат зі свіжих овочів, а готову страву прикрасити будь-який сезонної зеленню.
- Свинина - 500 грам (м'якоть)
- Морква - 1 штука
- Солодкий перець - 1 штука
- Крохмаль - 3 Ст. Ложки
- Вода - 3 Ст. Ложки
- Апельсин - 1 штука (великий)
- Томатний соус - 1 Чайна ложка (з гіркою)
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль, спеції - За смаком
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
- Локшина - 200 грам
1. Підготуйте всі інгредієнти.
2. Свинину наріжте шматочками і обваляйте в крохмалі.
3. Додайте до м'яса воду, перемішайте і залиште на 15 хвилин.
4. Перець і моркву наріжте невеликий соломкою.
5. Обсмажте овочі на сковороді і перекладіть на тарілочку.
6. Приготуйте соус. Для цього змішайте апельсиновий сік, соєвий соус, цукор, томатну пасту і спеції.
7. Обсмажте м'ясо на сильному вогні, періодично помішуючи, до появи рум'яної скоринки.
8. Додайте соус, накрийте кришкою і на невеликому вогні тушкуйте близько 30 хвилин. За цей час соус повинен загуснути і повністю покрити всі м'ясо.
9. Додайте відварену локшину і обсмажені овочі.
10. За необхідності додайте сіль і спеції, перемішайте і дайте "подружитися" інгредієнтів між собою ще близько 5 хвилин.
11. Свинина з локшиною по-азійському готова. Смачного!