Свинина з горіхами
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 30 хв.
Смачне, соковите і апетитне м'ясо зі смаком обсмажених горіхів, яке запікається в духовці і готується без особливого клопоту. Це дуже смачно, повірте! обов'язково спробуйте!
Опис приготування:
Часник для рецепта можна використовувати і свіжий, але сушений більш ароматний і покриває всю поверхню свинини. Кількість горіхів можете збільшити або зменшити, в залежності від того, наскільки ви їх любите. Але майте на увазі, що вони чудово поєднуються з м'ясом і повністю з'їдаються! Як приготувати свинину з горіхами детально розповім в покроковому рецепті.
- Свинина - 1 кілограм (окіст)
- Гірчичний - 2 Ст. Ложки
- Часник сушений - 2 чайних ложки
- Перець мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
- Горіхи волоські - 100 грам
- Масло рослинне - 3-4 Ст. Ложок (для смаження)
Підготуйте всі основні інгредієнти.
Свинину натріть на смак перцем, сіллю і сушеним часником.
Обсмажте м'ясо з усіх боків по 2-3 хвилини на сковороді з рослинним маслом до рум'яної скоринки.
Повапните весь шматок гірчицею.
Горіхи трохи пробийте блендером, але не в крихту, висипте у велику миску. Обваляйте м'ясо з усіх боків в горіхах і викладіть у форму для запікання.
Запікайте м'ясо 1 час 20 хвилин при температурі 180 градусів. Якщо через 40 хвилин горіхи будуть досить підрум'яниться, то зменшіть температуру до 150-160 градусів і продовжуйте готувати.
М'ясо всередині дуже соковите і смачне!
А шматочок м'яса з горішками - це щось фантастичне!
Також смачно загорнути шматочок м'яса з листом салату в лаваш або тортилью. Смачного!