Свинина з цибулею і морквою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 40 хв.
Думаю, що такий простий рецепт свинини з цибулею і морквою не дивлячись на всю його примітивність з точки зору кулінарії, все ж має місце бути. Адже смачно ж виходить! До рису підходить ідеально!
Опис приготування:
Звичайно ж, таке блюдо, як свинина з цибулею і морквою в домашніх умовах кожен день готувати не варто. Адже хоч це і дуже швидко, просто і смачно, - все ж залиште це блюдо для тих часів, коли у вас не буде вистачати часу на приготування чогось дійсно"повноцінного" , адже хоч як крути, а все ж цей рецепт приготування свинини з цибулею і морквою є по факту рецептом банальної засмажкою. З картопляним пюре, до речі, така закуска найкраще поєднується! рекомендую!
- Свинина - 300 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Спеції - За смаком
- Часник - За смаком
1. Отже, для початку добре розжарити сковорідку з рослинним маслом, а потім обсмажити м'ясо, нарізане шматочками.
2. Тепер до м'яса додамо подрібнені овочі, і гарненько перемешаем.Солім і перчимо до смаку.
3. Орієнтуємося на готовність м'яса і рум'яність лука. Як тільки, - так і відразу подавайте. Смачного!