Яловичина на сковороді з морквою і цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Яловичина, тушкована з морквою і цибулею-це простий, але дуже смачний рецепт приготування м'яса. Страву можна подати самостійно або абсолютно з будь-яким гарніром. М'ясо буквально тане в роті! Спробуйте!
Щоб яловичина вийшла максимально ніжна і соковита, використовуємо в якості заправки томатну пасту і сметану. І на повсякденний стіл, і на святковий, таке м'ясо буде поставити не соромно. Пропоную неодмінно приготувати яловичину на сковороді з цибулею і морквою і побалувати себе і своїх близьких цим смачним блюдом!
- Яловичина - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Крем - 200 грам
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Яловичину (м'якоть) наріжте невеликими шматочками і відправте на розпечену сковороду з рослинним маслом. Додайте сіль за смаком, накрийте сковороду кришкою і на середньому вогні обсмажте м'ясо до утворення рум'яної скоринки.
Тим часом, наріжте крупно моркву і цибулю. Часник подрібніть кубиками за допомогою ножа.
Як тільки м'ясо підрум'яниться, додайте до нього цибулю і моркву. Перемішайте і обсмажте яловичину з морквою і цибулею до м'якості овочів.
Потім додайте часник і обсмажте м'ясо з овочами ще пару хвилин.
Додайте борошно, перемішайте і влийте приблизно трохи менше склянки окропу. Накрийте сковороду кришкою і на невеликому вогні тушкуйте м'ясо приблизно 40 хвилин або до тих пір, поки рідина не випарується.
Потім додайте сметану, томатну пасту, сіль і спеції. Перемішайте і продовжуйте гасити яловичину ще близько 30 хвилин. За бажанням можна додати ще трохи води, якщо вважаєте за краще м'ясо в соусі.
Яловичина на сковороді з морквою і цибулею готова.
Смачного!