Яловичина з морквою в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт з розряду "ситно, смачно і без особливого клопоту" . Яловичину, тушковану з морквою, можна їсти і без гарніру. За бажанням на гарнір можна подати картопляне пюре, макарони або крупи на вибір.
Яловичина за цим рецептом виходить неймовірно ніжна, соковита і смачна! Цей спосіб теплової обробки зробить навіть сухе м'ясо ідеальним. Спочатку м'ясо обсмажують, щоб запечатати всередині шматочків сік. Потім додаються овочі та вершки, мультиварка перемикається в режим "гасіння" і доводить блюдо до повної готовності. Кількість рідини в інгредієнтах зазначено приблизну. Якщо м'ясо буде подаватися до сухого гарніру і необхідно отримати більше підливи, влийте трохи більше води або вершків. Пропоную приготувати яловичину з морквою в мультиварці і урізноманітнити повсякденне меню цим смачним м'ясним блюдом.
- Яловичина - 600 грам (м'якоть)
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Вершки - 200 мілілітрів
- Вода - 250 мілілітрів
- Рослинна олія - 30 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Наріжте м'ясо невеликими шматочками і складіть в чашу мультиварки. Додайте масло.
Готуйте м'ясо в режимі "жарка" доти, поки не випарується вся рідина і м'ясо не почне підрум'янюватися.
Додайте нарізану крупно моркву і цибулю. Обсмажте все разом 2-3 хвилини.
Додайте томатну пасту, сіль і спеції. Продовжуйте готувати м'ясо ще пару хвилин.
Налийте воду і вершки, додайте лавровий лист. Встановіть програму "гасіння" і готуйте яловичину 2 годину.
Яловичина з морквою в мультиварці готова.
Смачного!