Квасоля з морквою і цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Простий і смачний салат з великим вмістом білка. Якщо квасоля відварити заздалегідь, то приготування страви замет зовсім небагато часу.
Чудовий і простий у приготуванні салат. Відваріть до готовності квасолю. Замаринуйте порізану цибулю в суміші масла, цукру, оцту, солі і води. Потріть моркву, змішайте зі спеціями і розімніть руками, щоб виділився сік. Цибуля разом з маринадом, морква і квасоля змішайте, заправте соєвим соусом. Перемішайте і подайте на стіл. Смачного!
- Квасоля - 4 склянки (можна використовувати консервовану)
- Цибуля - 4 штуки
- Морква - 3 штуки
- Часник - 5 зубчиків
- Масло оливкове - 100 мілілітрів
- Вода - 100 мілілітрів
- Цукор - 4 Ст. Ложки
- Оцет - 4 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 1, 5 Ст. Ложки
- Перець чилі - 0, 5 чайних ложки
- Мелений імбир - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Хміль-сунелі - 1 Чайна ложка
Підготуйте всі необхідні продукти.
Квасоля попередньо замочити і відварити до готовності.
Поріжте цибулю і залиште його на 20 хвилин в маринаді з половини масла, цукру, оцту, солі і води.
Морква потріть на тертці корейської, додайте всі спеції і приправи, а також інше масло і розімніть руками. Залиште на 5 хвилин.
Цибуля разом з маринадом, морква і квасоля змішайте, заправте соєвим соусом. Перемішайте і подайте на стіл.