Рецепт Квасоля з морквою і цибулею фото

Квасоля з морквою і цибулею
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Простий і смачний салат з великим вмістом білка. Якщо квасоля відварити заздалегідь, то приготування страви замет зовсім небагато часу.

Опис приготування:

Чудовий і простий у приготуванні салат. Відваріть до готовності квасолю. Замаринуйте порізану цибулю в суміші масла, цукру, оцту, солі і води. Потріть моркву, змішайте зі спеціями і розімніть руками, щоб виділився сік. Цибуля разом з маринадом, морква і квасоля змішайте, заправте соєвим соусом. Перемішайте і подайте на стіл. Смачного!

  • Квасоля - 4 склянки (можна використовувати консервовану)
  • Цибуля - 4 штуки
  • Морква - 3 штуки
  • Часник - 5 зубчиків
  • Масло оливкове - 100 мілілітрів
  • Вода - 100 мілілітрів
  • Цукор - 4 Ст. Ложки
  • Оцет - 4 Ст. Ложки
  • Соєвий соус - 1, 5 Ст. Ложки
  • Перець чилі - 0, 5 чайних ложки
  • Мелений імбир - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Хміль-сунелі - 1 Чайна ложка
квасоля з морквою і цибулею - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні продукти.
квасоля з морквою і цибулею - фото крок 2
Квасоля попередньо замочити і відварити до готовності.
квасоля з морквою і цибулею - фото крок 3
Поріжте цибулю і залиште його на 20 хвилин в маринаді з половини масла, цукру, оцту, солі і води.
квасоля з морквою і цибулею - фото крок 4
Морква потріть на тертці корейської, додайте всі спеції і приправи, а також інше масло і розімніть руками. Залиште на 5 хвилин.
квасоля з морквою і цибулею - фото крок 5
Цибуля разом з маринадом, морква і квасоля змішайте, заправте соєвим соусом. Перемішайте і подайте на стіл.

Схожі рецепти