Стручкова квасоля з морквою
(покроковий рецепт з фото)
Стручкова квасоля з морквою і часником може стати як гарніром до основної страви, так і самостійним обідом або вечерею. Запам'ятовуйте простий рецепт!
Подавати блюдо до столу можна як в гарячому, так і в холодному вигляді. Способів приготування - два. Квасоля можна обсмажити, як в даному випадку, якщо любите її трохи хрусткою або згасити. Часник надає легку пікантну нотку, а зелень - додаткову яскравість і свіжість.
- Морква - 1 штука
- Стручкова квасоля - 250 грам
- Часник - 1-2 зубчиків
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Зелень - За смаком
Ось такі інгредієнти знадобляться. Стручкова квасоля у мене з заморозки.
Насамперед розігрійте в сковороді олію і викладіть подрібнений часник. Обсмажте секунд 40, помішуючи.
Додайте в сковороду терту моркву і обсмажте 3-4 хвилини до м'якості.
Слідом викладіть квасоля.
Смажте на середньому вогні, помішуючи. Я смажу близько 3-4 хвилин. Якщо хочете більш м'яку квасоля, смажте довше. Можна влити трохи води або бульйону, щоб загасити овочі.
Посоліть і поперчіть за смаком.
Стручкова квасоля з морквою готова. Смачного!