Сочевиця з морквою і цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Хочу запропонувати вам дуже смачний і корисний гарнір з сочевиці. Відмінне блюдо для поста і вегетаріанців. Несподівано смачно і апетитно! Полюбилося всієї сім'ї!
Сочевиця вариться дуже швидко. Обов'язково спробуйте приготувати це блюдо і ви абсолютно точно повторіть його ще не раз. У покроковому рецепті розповім докладно, як приготувати сочевицю з морквою і цибулею.
- Сочевиця червона - 1 Склянка
- Морква - 1 штука (невелика)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука (дрібний)
- Часник - 2 зубчики
- Вода - 1 літр
- Зелень - За смаком
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Лавровий лист - 1 штука
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Моркву і цибулю почистіть і помийте.
Сочевицю промийте кілька разів.
Цибулю дрібно наріжте, моркву натріть на крупній тертці.
Перекладіть сочевицю і овочі в каструлю, додайте лавровий лист і залийте водою. Додати сіль за смаком. Варіть 15 хвилин на середньому вогні після закипання.
Злийте воду через сито. У сочевицю додайте часник, петрушку і оливкове масло. Перемішайте.
Залиште блюдо насититися ароматами під кришкою на 7-10 хвилин і подавайте до столу.
Смачного!