Рецепт Свинина, тушкована з нутом фото

Свинина, тушкована з нутом
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Бобові , Свиняча вирізка
Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 40 хв.

Зараз я вам покажу, як приготувати свинину, тушковану з нутом. Ця страва незвичайне, так як сюди доданий ще не дуже звичний для наших широт овоч абельмош. Якщо ви його знайшли, спробуйте блюдо.

Опис приготування:

Абельмош також називають мускусною травою. У наших краях дістати її свіжою практично неможливо. Однак придивіться до полиць із замороженими овочами в великих супермаркетах. Можливо вам пощастить придбати це диво ароматне рослина.

А в цілому це блюдо можна готувати і з іншими овочами замість абельмоша.

  • Свинина - 450-500 грам
  • Петрушка - 1 пучок
  • Цибуля зелена - 1 пучок
  • Abelmoş - 500 грам (свіжий або заморожений)
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Перець чорний мелений - 0, 5 чайних ложки
  • Імбир мелений - 0, 5 чайних ложки
  • Помідори консервовані - 200 грам
  • Кмин - 0, 25 чайних ложки
  • Гайка konsevirovannyj - 450 грам
  • Вода або бульйон - 120 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
свинина, тушкована з нутом - фото крок 1
Абельмош вимийте або розморозити, якщо потрібно. Розріжте кожну штучку навпіл.
свинина, тушкована з нутом - фото крок 2
Свинину вимийте, обсушити і наріжте невеликими кубиками.
свинина, тушкована з нутом - фото крок 3
Розігрійте в глибокій сковороді олію і обсмажте м'ясо до золотистої. Додайте подрібнену цибулю, болгарський перець, часник, а також абельмош. Гасіть все хвилин 5.
свинина, тушкована з нутом - фото крок 4
Тепер туди ж відправте сіль, перець, кмин, імбир, воду або бульйон. Зменшіть вогонь і тушкуйте 10-15 хвилин, потім додайте нут і консервовані помідори. Протушкувати ще пару хвилин і подавайте блюдо.

Схожі рецепти