Свинина, тушкована з нутом 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Зараз я вам покажу, як приготувати свинину, тушковану з нутом. Ця страва незвичайне, так як сюди доданий ще не дуже звичний для наших широт овоч абельмош. Якщо ви його знайшли, спробуйте блюдо.
Абельмош також називають мускусною травою. У наших краях дістати її свіжою практично неможливо. Однак придивіться до полиць із замороженими овочами в великих супермаркетах. Можливо вам пощастить придбати це диво ароматне рослина.
А в цілому це блюдо можна готувати і з іншими овочами замість абельмоша.
- Свинина - 450-500 грам
 - Петрушка - 1 пучок
 - Цибуля зелена - 1 пучок
 - Abelmoş - 500 грам (свіжий або заморожений)
 - Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
 - Перець болгарський - 1 штука
 - Часник - 3 зубчики
 - Перець чорний мелений - 0, 5 чайних ложки
 - Імбир мелений - 0, 5 чайних ложки
 - Помідори консервовані - 200 грам
 - Кмин - 0, 25 чайних ложки
 - Гайка konsevirovannyj - 450 грам
 - Вода або бульйон - 120 мілілітрів
 - Сіль - За смаком
 

Абельмош вимийте або розморозити, якщо потрібно. Розріжте кожну штучку навпіл.

Свинину вимийте, обсушити і наріжте невеликими кубиками.

Розігрійте в глибокій сковороді олію і обсмажте м'ясо до золотистої. Додайте подрібнену цибулю, болгарський перець, часник, а також абельмош. Гасіть все хвилин 5.

Тепер туди ж відправте сіль, перець, кмин, імбир, воду або бульйон. Зменшіть вогонь і тушкуйте 10-15 хвилин, потім додайте нут і консервовані помідори. Протушкувати ще пару хвилин і подавайте блюдо.