Свинина, тушкована з нутом
(покроковий рецепт з фото)
Зараз я вам покажу, як приготувати свинину, тушковану з нутом. Ця страва незвичайне, так як сюди доданий ще не дуже звичний для наших широт овоч абельмош. Якщо ви його знайшли, спробуйте блюдо.
Абельмош також називають мускусною травою. У наших краях дістати її свіжою практично неможливо. Однак придивіться до полиць із замороженими овочами в великих супермаркетах. Можливо вам пощастить придбати це диво ароматне рослина.
А в цілому це блюдо можна готувати і з іншими овочами замість абельмоша.
- Свинина - 450-500 грам
- Петрушка - 1 пучок
- Цибуля зелена - 1 пучок
- Abelmoş - 500 грам (свіжий або заморожений)
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Перець болгарський - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Перець чорний мелений - 0, 5 чайних ложки
- Імбир мелений - 0, 5 чайних ложки
- Помідори консервовані - 200 грам
- Кмин - 0, 25 чайних ложки
- Гайка konsevirovannyj - 450 грам
- Вода або бульйон - 120 мілілітрів
- Сіль - За смаком
Абельмош вимийте або розморозити, якщо потрібно. Розріжте кожну штучку навпіл.
Свинину вимийте, обсушити і наріжте невеликими кубиками.
Розігрійте в глибокій сковороді олію і обсмажте м'ясо до золотистої. Додайте подрібнену цибулю, болгарський перець, часник, а також абельмош. Гасіть все хвилин 5.
Тепер туди ж відправте сіль, перець, кмин, імбир, воду або бульйон. Зменшіть вогонь і тушкуйте 10-15 хвилин, потім додайте нут і консервовані помідори. Протушкувати ще пару хвилин і подавайте блюдо.