Свинина тушкована з макаронами
(покроковий рецепт з фото)
Ще не знаєте, що б таке смачне і ситне зробити на обід або вечерю? Я хочу поділитися з вами нескладним, але досить вдалим рецептом, який напевно відмінно впишеться в вашу кулінарну скарбничку.
Хотілося б показати вам класний спосіб, як приготувати свинину тушковану з макаронами. Щоб зробити блюдо ще смачніше і смачніше, до м'яса можна додати улюблені овочі (в даному випадку баклажан, але ви можете використовувати абсолютно будь-які) або грибочки. Соус виходить напрочуд насиченим! Це чудове блюдо для всієї родини з невеликою кількістю клопоту. Запам'ятовуйте рецепт!
- Свинина - 450 грам
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Баклажан - 1 штука (по бажанню)
- Цибулина - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Гриби - 200 грам (по бажанню)
- Томатний соус - 300 грам
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Крем - 200 грам
- Сіль і перець - За смаком
- Макарони - 450 грам
- Зелень - 1 щіпка
1. На сковороду з розігрітим рослинним маслом викладете нарізану кубиками свинину, подрібнену цибулю і часник. Для аромату можна додати дрібку базиліка і орегано. Обсмажте на середньому вогні хвилин 5, помішуючи.
2. Для любителів гостренького рекомендую додати трохи перцю для пікантності.
3. Якщо ви використовуєте баклажан, заздалегідь очистите, наріжте його кубиками і посоліть. Потім промийте під проточною водою і обсушити. Викладіть на сковороду баклажан і грибочки. Смажте ще хвилин 5.
4. Викладіть на сковороду томатний соус (або пасту, розведену водою). Додайте цукор, сіль за смаком. Після закипання зменшіть вогонь до мінімуму і млоїте хвилин 20-25.
5. Паралельно в підсоленій воді відваріть макарони на 1 хвилину менше, ніж рекомендовано на упаковці. Відкиньте на друшляк, обсушити і викладіть на сковороду до вже готової свинину. Акуратно перемішайте, додайте дрібку зелені.
6. Через пару хвилин можна подавати блюдо до столу. Смачного!