Курка тушкована з макаронами
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як приготувати курку тушковану з макаронами. У домашніх умовах дуже смачне вийде блюдо - ніжне, але при цьому ситне. Я називають такий обід "ледачим", адже гарнір і м'ясо тут разом!
До вашої уваги - простий рецепт курки тушкованої з макаронами. Цю страву можна сміливо назвати кулоінарной класикою - макарони з куркою хоч раз їв кожен, і ймовірно кожен погодитися, що це чудове смакове поєднання! впевнена, вам це блюдо теж дуже сподобається, адже тут гарнір і м'ясо готуються разом, за рахунок чого макарони ніби просочуються смаком курочки, стають м'якшими і вакуснимі!
- Курка - 900 грам
- Макарони - 200 грам
- Перець болгарський - 200 грам
- Цибуля - 1 штука
- Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
- Спеції для курки - 1 Ст. Ложка
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Вода - 500 мілілітрів
1. Курку нарізаємо невеликими шматочками, посипаємо рясно спеціями і складаємо на дно мультиварки. Сюди ж - цибуля півкільцями. Нехай постоїть годину або два, промаринуется.
2. Далі додамо перець і в режимі "випічка" готуємо півгодини, щоб з'явилася золотава скоринка на курці. Далі додамо макарони, заливаємо водою, додамо соєвий соус, і готуємо в режимі "гасіння" ще півгодини.
3. Ось приблизно таким маємо отримати блюдо. Якщо і макарони, і курка вже готові, можна ще трохи потримати блюдо в режимі "випічка", щоб зайва волога пішла.
4. Викладаємо в блюдо, посипаємо тертим сиром і зеленню. Все готово! Смачного!