Свинина з макаронами
(покроковий рецепт з фото)
З цього рецепта ви дізнаєтеся, як приготувати свинину з макаронами. Блюдо просте, але до нього ми додамо ніжний і ситний сирний соус. Я вибираю макарони твердих сортів, тут використовую ріжки.
Якщо у вас знайдеться шматочок Чеддер, то найкраще використовувати його, він надає соусу особливу приємну острінкой. Але підійде будь-який інший твердий сир.
Я беру бекон з сальними прожилками. Звичайно, блюдо не саме дієтичне, але іноді можна побалувати себе чимось не дуже корисним, але дуже смачним.
- Бекон свинячий - 450 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Макарони відварні - 450 грам (варимо по інструкції на упаковці)
- Кукурудза солодка - 200 грам (консервована або свіжа)
- Сіль, перець - За смаком
- Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
- Борошно пшеничне - 3 Ст. Ложки
- Молоко жирне - 200 мілілітрів (або конденсована)
- Сир твердий - 300 грам
- Яблучний оцет - 1, 5 Ст. Ложки
Духовку розігрійте до 180 градусів. Бекон дрібно поріжте і обсмажте до золотистого. Потім до нього додайте нарізану цибулю і смажте до м'якості.
До відвареним макаронів викладіть вміст сковороди і кукурудзу.
У сотейнику розтопіть масло і обсмажте на ньому борошно. Потім влийте молоко і додайте натертий сир. Варіть соус, щоб сир розплавився, потім додайте оцет.
Макарони з м'ясом викладіть у форму для запікання, соус поперчіть і посоліть за смаком. Залийте їм макарони і відправте в духовку.
Надішліть форму в духовку на півгодини. Потім подавайте блюдо гарячим.