Рецепт Свинина по-іспанськи фото

Свинина по-іспанськи
(покроковий рецепт з фото)

Іспанська кухня
М'ясо , Свинина
Дієтичне харчування
На вечерю , На природу , Святковий обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 40 хв.

Сьогодні ми зануримося в яскраві аромати сонячної Іспанії! І для цього нам не потрібно летіти далеко на Піренейський півострів, єдине, що нам потрібно - це цей чудовий рецепт.

Опис приготування:

Рецепт приготування свинини по-іспанськи, який я вам пропоную, відмінно підійде для невеликого пікніка на відкритому повітрі, але і в домашніх умовах таке мяско виходить дуже смачним. Якщо ви коли-небудь пробували традиційну іспанську кухню, то, напевно, знати, що вона відрізняється багатим смаком, використанням великої кількості трав, таких як розмарин, і яскравими вкрапленнями соковитих ноток. Тут ви знайдете все це в достатку, і завдяки цьому простому рецептом свинини по-іспанськи звичайне м'ясо придбає новий незабутній смак, а аромат буде настільки привабливим, що сусіди збіжаться з усіх околиць. І якщо ви хочете спробувати щось по-справжньому смачне і незвичайне, то цей рецепт, безсумнівно, вам сподобається, адже разом з цим блюдом до вас прийде свято і відмінний настрій.

  • Шия свиняча - 500 грам
  • Часник - 3 зубчики
  • Лимон - 1 штука
  • Сік лимонний - 2 Ст. Ложки
  • Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
  • Стебла розмарину свіжі - 20 штук
  • Зелень свіжа і орегано - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
свинина по-іспанськи - фото крок 1
Промиваємо свинину під холодною водою, даємо їй обсохнути і трохи відбиваємо, потім нарізаємо м'ясо на невеликі шматки.
свинина по-іспанськи - фото крок 2
Потім нам необхідно натерти на дрібній тертці цедру одного лимона.
свинина по-іспанськи - фото крок 3
Тепер викладаємо в мисочку цедру лимона, часник, роздавлений плоскою стороною ножа, лимонний сік, подрібнену зелень, оливкова олія, сіль і чорний перець, гарненько перемішуємо все.
свинина по-іспанськи - фото крок 4
Додаємо приготований маринад в м'ясо, перемішуємо і накриваємо миску харчовою плівкою, ставимо в холодильник не менше ніж на дві години.
свинина по-іспанськи - фото крок 5
Коли свинина гарненько промаринуется, ми починаємо насаджувати її на стебла розмарину, по 5-6 шматочків.
свинина по-іспанськи - фото крок 6
Якщо ви готуєте м'ясо на кутах, то вам знадобитися не більше 15 хвилин на приготування. У духовці готувати доведеться трохи більше, приблизно хвилин 40. А готове мяско подаємо до столу разом з овочевим салатом. Смачного!

Схожі рецепти