Свинина по-іспанськи
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні ми зануримося в яскраві аромати сонячної Іспанії! І для цього нам не потрібно летіти далеко на Піренейський півострів, єдине, що нам потрібно - це цей чудовий рецепт.
Рецепт приготування свинини по-іспанськи, який я вам пропоную, відмінно підійде для невеликого пікніка на відкритому повітрі, але і в домашніх умовах таке мяско виходить дуже смачним. Якщо ви коли-небудь пробували традиційну іспанську кухню, то, напевно, знати, що вона відрізняється багатим смаком, використанням великої кількості трав, таких як розмарин, і яскравими вкрапленнями соковитих ноток. Тут ви знайдете все це в достатку, і завдяки цьому простому рецептом свинини по-іспанськи звичайне м'ясо придбає новий незабутній смак, а аромат буде настільки привабливим, що сусіди збіжаться з усіх околиць. І якщо ви хочете спробувати щось по-справжньому смачне і незвичайне, то цей рецепт, безсумнівно, вам сподобається, адже разом з цим блюдом до вас прийде свято і відмінний настрій.
- Шия свиняча - 500 грам
- Часник - 3 зубчики
- Лимон - 1 штука
- Сік лимонний - 2 Ст. Ложки
- Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
- Стебла розмарину свіжі - 20 штук
- Зелень свіжа і орегано - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком