Рецепт Свинина по-англійськи фото

Свинина по-англійськи
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
М'ясо , Свинина
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3
Час приготування: 50 хв.

Не обов'язково бути професійним кухарем, для того щоб приготувати традиційне блюдо англійської кухні, адже вона досить проста, але при цьому включає в себе незвичайні поєднання смаків.

Опис приготування:

На мій погляд, цей простий рецепт свинини по-англійськи відмінно поєднує в собі простоту і легкість приготування і досить цікавий і незвичайний для нас смак. Тому якщо ви хочете приготувати що-небудь заморське, але боїтеся, що у вас щось не вийде, то спробуйте зробити ось таку чудову свинину, адже з цією стравою впорається будь-яка людина. А поєднання яблука і м'яса виходить настільки вдалим, що воно обов'язково буде вам до смаку, так що це блюдо відмінно підійде для сімейної вечері, адже воно всім сподобається і урізноманітнює ваше повсякденне меню. Взагалі цей рецепт приготування свинини по-англійськи вважається класичним на території Англії, а поєднання свинини і яблука досить часто використовується в їх традиційній кухні. Тому ми з вами сьогодні на кілька годин зануримося в незабутню атмосферу англійської домашньої кухні і приготуємо отличнейшее блюдо в кращих традиціях цих місць.

  • Свинина нерізані - 3 штуки
  • Лимон - 1/4 штуки
  • Цукор або мед - 0, 5 чайних ложки
  • Вода - 2 Ст. Ложки
  • Олія рапсова холодного віджиму - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
свинина по-англійськи - фото крок 1
Для початку готуємо всі необхідні інгредієнти, щоб вони були під рукою. Яблука очищаємо від шкірки і видаляємо з них серцевину.
свинина по-англійськи - фото крок 2
Шматки свинини добре промиваємо під холодною водою і даємо їм німого обсохнути.
свинина по-англійськи - фото крок 3
Тепер ми можемо зайнятися приготуванням яблучного соусу. Для цього дрібно нарізаємо яблука і викладаємо їх в каструльку, додаємо мед або цукор, воду, сіль і вичавлюємо сік з чверті лимона. Перемішуємо всі інгредієнти, ставимо каструльку на вогонь і тушкуємо все на повільному вогні протягом 10-15 хвилин. Потім подрібнюємо соус до стану пюре і ставимо його остигати.
свинина по-англійськи - фото крок 4
У сковороді розігріваємо рапсове масло і викладаємо на неї шматки свинини. Смажимо на середньому вогні по 3 хвилини з одного боку.
свинина по-англійськи - фото крок 5
Потім перевертаємо на інший бік, а на обсмажену сторону викладаємо приготований соус. Накриваємо каструльку кришкою і тушкуємо свинину на повільному вогні 25-30 хвилин. Готову страву прийнято подавати з картопляним пюре і відвареними овочами. Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти