Кабачки по-англійськи
(покроковий рецепт з фото)
За якими тільки рецептами я не готувала цей овоч. На цей раз - це будуть кабачки по-англійськи в домашніх умовах. Знайшла цей рецепт в одній сучасній кулінарній книзі, ось і вирішила поділитися.
Кабачків на дачі зазвичай урождается дуже багато, а закуску або гаряче приготувати з них дуже просто. Це - смачно, корисно, дешево. До речі, раджу їсти кабачки всім тим, хто стежить за фігурою. Краще частіше їсти овочі, ніж пару раз з'їсти м'ясні страви з гарніром і соусом. Таким людям я раджу використовувати сметану низької калорійності. Смажені кабачки можна подати на гаряче і на холодну, як закуску.
Отже, як приготувати кабачки по-англійськи?
1. Кабачки миємо й нарізаємо шматочками.
2. Кожну часточку ріжемо ще на 4 частини.
3. Розігрійте сковороду і на рослинне масло відправте смажитися кабачки.
4. Обсмажте з двох сторін і трохи припустите на слабкому вогні під кришкою.
5. Дайте трохи охолонути кабачкам, а тим часом зробіть сметанний соус.
6. При подачі полийте кабачки соусом і присипте зверху зеленню (по бажанню).
Смачного!
- Кабачок - 1 мілілітр
- Крем - 50 грам
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль і перець - За смаком
Отже, як приготувати кабачки по-англійськи?
1. Кабачки миємо й нарізаємо шматочками.
2. Кожну часточку ріжемо ще на 4 частини.
3. Розігрійте сковороду і на рослинне масло відправте смажитися кабачки.
4. Обсмажте з двох сторін і трохи припустите на слабкому вогні під кришкою.
5. Дайте трохи охолонути кабачкам, а тим часом зробіть сметанний соус.
6. При подачі полийте кабачки соусом і присипте зверху зеленню (по бажанню).
Смачного!