Рецепт Кабачки по-англійськи фото

Кабачки по-англійськи
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі , Кабачок
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На сніданок
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

За якими тільки рецептами я не готувала цей овоч. На цей раз - це будуть кабачки по-англійськи в домашніх умовах. Знайшла цей рецепт в одній сучасній кулінарній книзі, ось і вирішила поділитися.

Опис приготування:

Кабачків на дачі зазвичай урождается дуже багато, а закуску або гаряче приготувати з них дуже просто. Це - смачно, корисно, дешево. До речі, раджу їсти кабачки всім тим, хто стежить за фігурою. Краще частіше їсти овочі, ніж пару раз з'їсти м'ясні страви з гарніром і соусом. Таким людям я раджу використовувати сметану низької калорійності. Смажені кабачки можна подати на гаряче і на холодну, як закуску.

Отже, як приготувати кабачки по-англійськи?

1. Кабачки миємо й нарізаємо шматочками.

2. Кожну часточку ріжемо ще на 4 частини.

3. Розігрійте сковороду і на рослинне масло відправте смажитися кабачки.

4. Обсмажте з двох сторін і трохи припустите на слабкому вогні під кришкою.

5. Дайте трохи охолонути кабачкам, а тим часом зробіть сметанний соус.

6. При подачі полийте кабачки соусом і присипте зверху зеленню (по бажанню).

Смачного!

  • Кабачок - 1 мілілітр
  • Крем - 50 грам
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Сіль і перець - За смаком
Кабачків на дачі зазвичай урождается дуже багато, а закуску або гаряче приготувати з них дуже просто. Це - смачно, корисно, дешево. До речі, раджу їсти кабачки всім тим, хто стежить за фігурою. Краще частіше їсти овочі, ніж пару раз з'їсти м'ясні страви з гарніром і соусом. Таким людям я раджу використовувати сметану низької калорійності. Смажені кабачки можна подати на гаряче і на холодну, як закуску.

Отже, як приготувати кабачки по-англійськи?

1. Кабачки миємо й нарізаємо шматочками.

2. Кожну часточку ріжемо ще на 4 частини.

3. Розігрійте сковороду і на рослинне масло відправте смажитися кабачки.

4. Обсмажте з двох сторін і трохи припустите на слабкому вогні під кришкою.

5. Дайте трохи охолонути кабачкам, а тим часом зробіть сметанний соус.

6. При подачі полийте кабачки соусом і присипте зверху зеленню (по бажанню).

Смачного!

Схожі рецепти