Морква по-англійськи
(покроковий рецепт з фото)
Швидкий і простий рецепт моркви по-англійськи порадує вас надзвичайно ніжним смаком і швидкістю в приготуванні. Дуже добре підходить до будь-якого гарніру, спробуйте! Корисно і смачно, ідеально на сніданок!
До вашої уваги - дуже швидкий і економний рецепт приготування моркви по-англійськи. Взагалі, британці славляться своїми здоровими ситними сніданками, і це блюдо теж відноситься до класичних салатів до сніданку. Раджу спробувати, дуже смачно і корисно!
Як приготувати морква по-англійськи:
1. Для початку морквину і цибулю миємо й чистимо. Подрібнюємо цибулю будь-яким зручним вам способом, а морквину нарізаємо великими півкільцями в півсантиметра.
2. Тепер в сковороді розтоплюємо вершкове масло і обсмажуємо на ньому цибулю до прозорості.
3. Всипаємо моркву, і тушкуємо під кришкою на маленькому вогні. Масло має повністю покривати овочі, тому можна додати його ще трохи, якщо потрібно, або ж розбавити гарячою водою.
4. Коли морква змінить колір, солимо і додаємо трохи цукру. Ретельно перемішуємо.
Готово! При подачі таку моркву потрібно поливати маслом, що залишилося зі сковороди і посипати рубаною зеленню. Така ось морква по-англійськи в домашніх умовах у мене в родині завжди користується незмінним попитом. Спробуйте і ви!
- Морква - 4 штуки
- Вершкове масло - 100 грам
- Цибуля - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Цукор - За смаком
- Зелень - За смаком
Як приготувати морква по-англійськи:
1. Для початку морквину і цибулю миємо й чистимо. Подрібнюємо цибулю будь-яким зручним вам способом, а морквину нарізаємо великими півкільцями в півсантиметра.
2. Тепер в сковороді розтоплюємо вершкове масло і обсмажуємо на ньому цибулю до прозорості.
3. Всипаємо моркву, і тушкуємо під кришкою на маленькому вогні. Масло має повністю покривати овочі, тому можна додати його ще трохи, якщо потрібно, або ж розбавити гарячою водою.
4. Коли морква змінить колір, солимо і додаємо трохи цукру. Ретельно перемішуємо.
Готово! При подачі таку моркву потрібно поливати маслом, що залишилося зі сковороди і посипати рубаною зеленню. Така ось морква по-англійськи в домашніх умовах у мене в родині завжди користується незмінним попитом. Спробуйте і ви!