Рецепт Морква по-англійськи фото

Морква по-англійськи
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
Овочі, Морква
Дієтичне харчування
Корисний обід, На сніданок
Салати

Швидкий і простий рецепт моркви по-англійськи порадує вас надзвичайно ніжним смаком і швидкістю в приготуванні. Дуже добре підходить до будь-якого гарніру, спробуйте! Корисно і смачно, ідеально на сніданок!

До вашої уваги - дуже швидкий і економний рецепт приготування моркви по-англійськи. Взагалі, британці славляться своїми здоровими ситними сніданками, і це блюдо теж відноситься до класичних салатів до сніданку. Раджу спробувати, дуже смачно і корисно!

Як приготувати морква по-англійськи:

1. Для початку морквину і цибулю миємо й чистимо. Подрібнюємо цибулю будь-яким зручним вам способом, а морквину нарізаємо великими півкільцями в півсантиметра.

2. Тепер в сковороді розтоплюємо вершкове масло і обсмажуємо на ньому цибулю до прозорості.

3. Всипаємо моркву, і тушкуємо під кришкою на маленькому вогні. Масло має повністю покривати овочі, тому можна додати його ще трохи, якщо потрібно, або ж розбавити гарячою водою.

4. Коли морква змінить колір, солимо і додаємо трохи цукру. Ретельно перемішуємо.

Готово! При подачі таку моркву потрібно поливати маслом, що залишилося зі сковороди і посипати рубаною зеленню. Така ось морква по-англійськи в домашніх умовах у мене в родині завжди користується незмінним попитом. Спробуйте і ви!


  • Морква - 4 штуки
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Цукор - За смаком
  • Зелень - За смаком
До вашої уваги - дуже швидкий і економний рецепт приготування моркви по-англійськи. Взагалі, британці славляться своїми здоровими ситними сніданками, і це блюдо теж відноситься до класичних салатів до сніданку. Раджу спробувати, дуже смачно і корисно!

Як приготувати морква по-англійськи:

1. Для початку морквину і цибулю миємо й чистимо. Подрібнюємо цибулю будь-яким зручним вам способом, а морквину нарізаємо великими півкільцями в півсантиметра.

2. Тепер в сковороді розтоплюємо вершкове масло і обсмажуємо на ньому цибулю до прозорості.

3. Всипаємо моркву, і тушкуємо під кришкою на маленькому вогні. Масло має повністю покривати овочі, тому можна додати його ще трохи, якщо потрібно, або ж розбавити гарячою водою.

4. Коли морква змінить колір, солимо і додаємо трохи цукру. Ретельно перемішуємо.

Готово! При подачі таку моркву потрібно поливати маслом, що залишилося зі сковороди і посипати рубаною зеленню. Така ось морква по-англійськи в домашніх умовах у мене в родині завжди користується незмінним попитом. Спробуйте і ви!

Схожі рецепти