Рецепт Баранина по-англійськи фото

Баранина по-англійськи
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
М'ясо , Овочі , Баранина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Таке блюдо володіє приголомшливим смаком і сподобається всім без винятку, а особливо чоловікам, адже баранина по-англійськи виходить досить ситної, тому вона відмінно підійде для сімейної вечері.


Опис приготування:

Якщо ви не знаєте, що приготувати до сьогоднішнього вечері, я з радістю допоможу вам з вибором і розповім, як зробити баранину по-англійськи. У цій страві є все, для того щоб ваш вечеря пройшла відмінно, і всі встали з-за столу ситими і задоволеними. Класичне поєднання м'яса і скибочок картоплі, ми доповнимо цибулею, морквою і томатною заливкою, що зробить смак страви відмінним. Насправді я частенько готую баранину по-англійськи в домашніх умовах, тому що мої рідні без розуму від цього приголомшливого страви.

1) Почнемо з підготовки інгредієнтів, м'ясо промиваємо і висушуємо, нарізаємо баранину невеликими кубиками, солимо і перчимо до смаку. Моркву чистимо і ріжемо кружечками, ріпчаста цибуля також очищаємо і нарізаємо дрібно.

2) Тепер викладаємо в каструлю половину нарізаного м'яса, на нього цибулю і моркву (теж по половині), накриваємо все скибочками картоплі, додаємо лавровий лист. Після цього знову повторюємо всі шари: м'ясо, цибуля, морква, картопля, лавровий лист. Верхній шар посипаємо сіллю і викладаємо на нього очищені зубчики часнику.

3) Потім ми розводимо в гарячій (кип'яченої) воді томатну пасту і переливаємо цю суміш в каструлю до баранини картоплі, скроплюємо все розтопленим жиром.

4) Ставимо каструлю на плиту і тушкуємо все протягом 1, 5 годин після закипання під кришкою і на повільному вогні. Можна також приготувати баранину по-англійськи і в духовці, так на верхньому шарі картоплі утворюється ароматна кірочка.

Подаємо страву в гарячому вигляді, прикрасивши його свіжою зеленню. Смачного!


  • Баранина - 500-600 грам
  • Картопля - 700 грам
  • Цибуля ріпчаста - 300 грам
  • Морква - 150 грам
  • Паста томатна - 10 грам
  • Вода гаряча - 1 Склянка
  • Жир - 60 грам
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Кмин - 4 грами
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
Якщо ви не знаєте, що приготувати до сьогоднішнього вечері, я з радістю допоможу вам з вибором і розповім, як зробити баранину по-англійськи. У цій страві є все, для того щоб ваш вечеря пройшла відмінно, і всі встали з-за столу ситими і задоволеними. Класичне поєднання м'яса і скибочок картоплі, ми доповнимо цибулею, морквою і томатною заливкою, що зробить смак страви відмінним. Насправді я частенько готую баранину по-англійськи в домашніх умовах, тому що мої рідні без розуму від цього приголомшливого страви.

1) Почнемо з підготовки інгредієнтів, м'ясо промиваємо і висушуємо, нарізаємо баранину невеликими кубиками, солимо і перчимо до смаку. Моркву чистимо і ріжемо кружечками, ріпчаста цибуля також очищаємо і нарізаємо дрібно.

2) Тепер викладаємо в каструлю половину нарізаного м'яса, на нього цибулю і моркву (теж по половині), накриваємо все скибочками картоплі, додаємо лавровий лист. Після цього знову повторюємо всі шари: м'ясо, цибуля, морква, картопля, лавровий лист. Верхній шар посипаємо сіллю і викладаємо на нього очищені зубчики часнику.

3) Потім ми розводимо в гарячій (кип'яченої) воді томатну пасту і переливаємо цю суміш в каструлю до баранини картоплі, скроплюємо все розтопленим жиром.

4) Ставимо каструлю на плиту і тушкуємо все протягом 1, 5 годин після закипання під кришкою і на повільному вогні. Можна також приготувати баранину по-англійськи і в духовці, так на верхньому шарі картоплі утворюється ароматна кірочка.

Подаємо страву в гарячому вигляді, прикрасивши його свіжою зеленню. Смачного!

Схожі рецепти