Курка по-англійськи
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я пропоную вам приготувати неймовірно ніжну курочку в кращих традиціях англійської кухні. А гасити ми її будемо в молоці з додаванням печериць і свіжих овочів - це справжнє смакота.
Рецепт приготування курки по-англійськи насправді досить простий, але в той же час з ніжним шляхетним смаком, в кращих традиціях англійської кухні. Тут чудово поєднуються молоко, м'ясо курки, свіжий перець і печериці, які в процесі перетворюються на вишукану страву, гідне кращих ресторанів світу. І все це пишність без особливих труднощів ви приготуєте в домашніх умовах, та й інгредієнтів вам буде потрібно не так вже й багато. Таке блюдо відмінно підійде для сімейного обіду або романтичної вечері і стане справжньою окрасою вашого столу, правда не на довго, так як дуже швидко закінчиться, і все тарілочки будуть порожні. Так що обов'язково спробуйте його приготувати, а я із задоволення розкрию вам секрет, як зробити курку по-англійськи в домашніх умовах.
- Куряче стегно - 500 грам
- Куряча гомілка - 500 грам
- Молоко - 550 мілілітрів
- Печериці - 200 грам
- Перець солодкий - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Крохмаль картопляний - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 50 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка