Свинина, фарширована курагою і цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Свинина, фарширована курагою і цибулею - дуже незвичайне і оригінальне м'ясне блюдо, що представляє собою свинячі відбивні з дуже соковитим і смачним фаршем. Здивуйте своїх їдців!
Свинина, фарширована курагою і цибулею, вже давно стала одним з моїх фірязиках страв. Вже не знаю, подають таке блюдо ще десь, крім як у мене вдома, але факт залишається фактом - всі їдці завжди залишаються дуже задоволені і, якщо пробують блюдо вперше, здивовані Вся фішка цієї страви, зрозуміло, в незвичайній начинці. А взагалі, що я розповідаю - беріть рецепт на озброєння, топайте на кухню і готуйте Успіхів в приготуванні і приємного апетиту!
- Сіль - 2, 5 чайних ложки
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Чорнослив - 80 грам
- Мускатний горіх тертий - 1/2 чайних ложки
- Кріп - 80 грам
- Slivovoe пюре - 100 грам
- Апельсиновий сік - 160 мілілітрів
- Соус бешамель - 90 мілілітрів
- Свинина - 1 кілограм
- Вершкове топлене масло - 100 грам
- Гірчиця дижонская - 2 чайних ложки
- Braai - 80 грам
- Перець чорний мелений - 1/2 чайних ложки
- Бульйон яловичий - 160 мілілітрів
- Мед - 30 грам
- Горошок консервований - 200 грам
Фокус номер один - шматок м'яса необхідно залити холодною солоною водою (пропорції - чайна ложка солі на 400 мл води). Накриваємо м'ясо у воді поліетиленовим пакетом - і на ніч в холодильник. М'ясо завдяки цьому буде набагато ніжніше і м'якше, однак у вас немає можливості чекати до завтра - готуйте без цього кроку.
Тепер шматок м'яса треба гострим ножем розрізати на довгі пласти товщиною трохи менше 1 см. Злегка їх відбиваємо.
Тепер готуємо фарш. Обсмажуємо до золотистого дрібно нарізану цибулю, потім додаємо в сковороду дрібно нарізану курагу, обсмажуємо ще 5 хвилин разом з цибулею на повільному вогні. Знімаємо з вогню і змішуємо з дрібно нарубаної зеленню, гірчицею, сіллю, перцем і мускатним горіхом. Гарненько перемішуємо.
На кожну пластину м'яса викладаємо трохи начинки, акуратно загортаємо пластини за принципом рулету, акуратно підвертаючи краю.
Щоб уникнути конфузу скріплюємо нашу м'ясну конструкцію зубочистками. Виходять ось такі красиві рулетики.
У сковороді розтоплюємо вершкове масло, обсмажуємо в ньому наші м'ясні рулети з обох сторін до підсмаженої скоринки.
Коли м'ясні рулети обсмажені до скоринки, їх знімаємо з вогню і поки залишаємо. Тепер займемося приготуванням соусу. Для цього нам знадобиться сливове пюре - можна використовувати свіже, а можна і заморожене.
У сковороду, в якій обсмажувалося м'яса, викладаємо сливове пюре, наливаємо яловичий бульйон і апельсиновий сік. Додаємо столову ложку меду, зі стінок сковороди зскрібає м'ясної колесо до воза. Все це справа перемішуємо, перемішуємо і підігріваємо.
Беремо форму для запікання, викладаємо в неї обсмажені м'ясні рулетики, заливаємо все приготованим соусом. Запікаємо близько 1 годин 140 градусах, час від часу поливаючи м'ясо соусом. При бажанні можна один раз перевернути рулетики - так вони рівномірніше запекутся.
Поки м'ясо в духовці, prigotovim podlivku - останнє, що нам треба приготувати. Для цього беремо трохи нашого соусу з дека, змішуємо з соусом бешамель (я зберігаю заморожений), сіллю і перцем. Доводимо до кипіння, після чого знімаємо з вогню.
Serviruem: кладемо на тарілочку м'ясний рулет, зверху поливаємо приготованим соусом. Подаємо з улюбленим гарніром - особисто я подаю з консервованим горошком. Смачного!