Рецепт Свинина, фарширована курагою і цибулею фото

Свинина, фарширована курагою і цибулею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Свинина, Бобові, Горох, Консервований горошок
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Фаршировані

Свинина, фарширована курагою і цибулею - дуже незвичайне і оригінальне м'ясне блюдо, що представляє собою свинячі відбивні з дуже соковитим і смачним фаршем. Здивуйте своїх їдців!

Свинина, фарширована курагою і цибулею, вже давно стала одним з моїх фірязиках страв. Вже не знаю, подають таке блюдо ще десь, крім як у мене вдома, але факт залишається фактом - всі їдці завжди залишаються дуже задоволені і, якщо пробують блюдо вперше, здивовані Вся фішка цієї страви, зрозуміло, в незвичайній начинці. А взагалі, що я розповідаю - беріть рецепт на озброєння, топайте на кухню і готуйте Успіхів в приготуванні і приємного апетиту!

  • Сіль - 2, 5 чайних ложки
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Чорнослив - 80 грам
  • Мускатний горіх тертий - 1/2 чайних ложки
  • Кріп - 80 грам
  • Slivovoe пюре - 100 грам
  • Апельсиновий сік - 160 мілілітрів
  • Соус бешамель - 90 мілілітрів
  • Свинина - 1 кілограм
  • Вершкове топлене масло - 100 грам
  • Гірчиця дижонская - 2 чайних ложки
  • Braai - 80 грам
  • Перець чорний мелений - 1/2 чайних ложки
  • Бульйон яловичий - 160 мілілітрів
  • Мед - 30 грам
  • Горошок консервований - 200 грам
свинина, фарширована курагою і цибулею - фото крок 1
Фокус номер один - шматок м'яса необхідно залити холодною солоною водою (пропорції - чайна ложка солі на 400 мл води). Накриваємо м'ясо у воді поліетиленовим пакетом - і на ніч в холодильник. М'ясо завдяки цьому буде набагато ніжніше і м'якше, однак у вас немає можливості чекати до завтра - готуйте без цього кроку.
свинина, фарширована курагою і цибулею - фото крок 2
Тепер шматок м'яса треба гострим ножем розрізати на довгі пласти товщиною трохи менше 1 см. Злегка їх відбиваємо.
свинина, фарширована курагою і цибулею - фото крок 3
Тепер готуємо фарш. Обсмажуємо до золотистого дрібно нарізану цибулю, потім додаємо в сковороду дрібно нарізану курагу, обсмажуємо ще 5 хвилин разом з цибулею на повільному вогні. Знімаємо з вогню і змішуємо з дрібно нарубаної зеленню, гірчицею, сіллю, перцем і мускатним горіхом. Гарненько перемішуємо.
свинина, фарширована курагою і цибулею - фото крок 4
На кожну пластину м'яса викладаємо трохи начинки, акуратно загортаємо пластини за принципом рулету, акуратно підвертаючи краю.
свинина, фарширована курагою і цибулею - фото крок 5
Щоб уникнути конфузу скріплюємо нашу м'ясну конструкцію зубочистками. Виходять ось такі красиві рулетики.
свинина, фарширована курагою і цибулею - фото крок 6
У сковороді розтоплюємо вершкове масло, обсмажуємо в ньому наші м'ясні рулети з обох сторін до підсмаженої скоринки.
свинина, фарширована курагою і цибулею - фото крок 7
Коли м'ясні рулети обсмажені до скоринки, їх знімаємо з вогню і поки залишаємо. Тепер займемося приготуванням соусу. Для цього нам знадобиться сливове пюре - можна використовувати свіже, а можна і заморожене.
свинина, фарширована курагою і цибулею - фото крок 8
У сковороду, в якій обсмажувалося м'яса, викладаємо сливове пюре, наливаємо яловичий бульйон і апельсиновий сік. Додаємо столову ложку меду, зі стінок сковороди зскрібає м'ясної колесо до воза. Все це справа перемішуємо, перемішуємо і підігріваємо.
свинина, фарширована курагою і цибулею - фото крок 9
Беремо форму для запікання, викладаємо в неї обсмажені м'ясні рулетики, заливаємо все приготованим соусом. Запікаємо близько 1 годин 140 градусах, час від часу поливаючи м'ясо соусом. При бажанні можна один раз перевернути рулетики - так вони рівномірніше запекутся.
свинина, фарширована курагою і цибулею - фото крок 10
Поки м'ясо в духовці, prigotovim podlivku - останнє, що нам треба приготувати. Для цього беремо трохи нашого соусу з дека, змішуємо з соусом бешамель (я зберігаю заморожений), сіллю і перцем. Доводимо до кипіння, після чого знімаємо з вогню.
свинина, фарширована курагою і цибулею - фото крок 11
Serviruem: кладемо на тарілочку м'ясний рулет, зверху поливаємо приготованим соусом. Подаємо з улюбленим гарніром - особисто я подаю з консервованим горошком. Смачного!

Схожі рецепти