Свинина з курагою
(покроковий рецепт з фото)
Поєднання м'яса з солодким доповненням ідеально виглядає в багатьох гарячих блюдах. Це може бути начинка із сухофруктів або соус з ягід, які подають разом з м'ясом. А ось і мій варіант!
Вам буде цікаво дізнатися про те, як приготувати свинину з курагою у вигляді рулету. Блюдо виглядає шикарно, хоча робити його дуже просто. Адже вам всього лише необхідно відбити шматок м'яса, а потім загорнути в нього необхідні інгредієнти. На гарнір можна подати картопляне пюре.
- Свинина, м'якоть - 1 кілограм
- Чорнослив - 150 грам
- Чорнослив - 100 грам
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Чорний мелений перець - За смаком
- Сіль - За смаком
М'ясо розділіть на 2 частини. Кожну відбийте, poperčite і сіль.
Зробіть соус, змішавши майонез, гірчицю і соєвий соус.
Промажьте отриманим соусом свинину з одного боку.
Потім наріжте невеликими кубиками курагу і чорнослив.
Викладіть сухофрукти на м'ясо з соусом. Поверніть свинину в рулети.
Запікайте блюдо протягом 1 години в духовці при 200 градусах. Смачного!