Рецепт Суші з куркою фото

Суші з куркою
(покроковий рецепт з фото)

Японська кухня
Птах, Курка, Куряча грудка
Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл

Суші з куркою - це суміш хрусткого огірка і липкою курки з м'яким авокадо. Це відмінна альтернатива рибі. Смачно-пресмачний! Потрібно трохи повозиться, особливо тим, хто робить суші перший раз!


Для оформлення суші з куркою використовуйте маринований імбир, соус теріякі і кунжут. Соус теріякі дуже популярний у всьому світі і найпоширеніший в японській кухні. У нього неповторний солодкий смак, а липка консистенція дозволяє обсипати суші, наприклад, кунжутом.


  • Куряча грудка - 1 штука
  • Кунжутну олію - За смаком
  • Оливкова олія - За смаком
  • Рис відварний для суші - 200 грам
  • Авокадо - 1/2 штуки
  • Огірок - 1 штука
суші з куркою - фото крок 1
Курку обсмажити на суміші оливкової і кунжутної олії.
суші з куркою - фото крок 2
На бамбук викладіть поліетилен, на нього рис, накройте листом нори.
суші з куркою - фото крок 3
Покладіть на лист два довгих шматочка курки і огірки.
суші з куркою - фото крок 4
Поверніть суші за допомогою бамбука.
суші з куркою - фото крок 5
Авокадо почистити і порізати.
суші з куркою - фото крок 6
Покладіть авокадо на суші зверху і притисніть харчовою плівкою.
суші з куркою - фото крок 7
Нарізані суші викладіть на тарілку, полийте липким соусом теріякі і посипте кунжутом.

Схожі рецепти