Суші з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Суші з куркою - це суміш хрусткого огірка і липкою курки з м'яким авокадо. Це відмінна альтернатива рибі. Смачно-пресмачний! Потрібно трохи повозиться, особливо тим, хто робить суші перший раз!
Для оформлення суші з куркою використовуйте маринований імбир, соус теріякі і кунжут. Соус теріякі дуже популярний у всьому світі і найпоширеніший в японській кухні. У нього неповторний солодкий смак, а липка консистенція дозволяє обсипати суші, наприклад, кунжутом.
- Куряча грудка - 1 штука
- Кунжутну олію - За смаком
- Оливкова олія - За смаком
- Рис відварний для суші - 200 грам
- Авокадо - 1/2 штуки
- Огірок - 1 штука
Курку обсмажити на суміші оливкової і кунжутної олії.
На бамбук викладіть поліетилен, на нього рис, накройте листом нори.
Покладіть на лист два довгих шматочка курки і огірки.
Поверніть суші за допомогою бамбука.
Авокадо почистити і порізати.
Покладіть авокадо на суші зверху і притисніть харчовою плівкою.
Нарізані суші викладіть на тарілку, полийте липким соусом теріякі і посипте кунжутом.