Рецепт Сушене м'ясо фото

Сушене м'ясо
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Яловичина
Рецепти без шкоди
На святковий стіл
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 13 дн. 11 г. 0 хв.

У цьому рецепті я розповім Вам, як приготувати сушене м'ясо. Ніякої складності в приготуванні цієї страви немає, а нарізка з цього м'яса стане відмінним делікатесом на будь-якому столі.

Опис приготування:

Таке м'ясо стане справжнім делікатесом на вашому столі, а головне - буде корисніше будь ковбаси, купленої в магазині, а мій покроковий рецепт покаже Вам, як приготувати сушене м'ясо без особливих зусиль.

Перед подачею таке м'ясо слід нарізати тонкими шматками.

Важливо відмітити, що чим довше м'ясо сушиться, тим суші вийде.

Смачного!

  • Яловичина (м'якоть) - 500 грам
  • Велика сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком (каррі, хміль-сунелі, паприка, чорний перець, паприка.)
1
М'якоть яловичини обріжте від жив і плівок.
2
Промийте м'ясо, обсушити в рушник. Покладіть м'ясо в глибоку ємність, рясно змастити сіллю і покладіть під прес. Поставте в холодильник на 2-3 дня.
3
Через 2-3 дня промийте м'ясо від солі і рясно обваляйте в спеціях на ваш смак. Замотайте шматки в марлю і обв'яжіть мотузкою або ниткою по всій довжині.
4
М'ясо повісьте в сухе і прохолодне місце на 2 тижні.

Схожі рецепти