Сушене м'ясо

Сушене м'ясо
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 13 дн. 11 г. 0 хв.
У цьому рецепті я розповім Вам, як приготувати сушене м'ясо. Ніякої складності в приготуванні цієї страви немає, а нарізка з цього м'яса стане відмінним делікатесом на будь-якому столі.

опис приготування:

Таке м'ясо стане справжнім делікатесом на вашому столі, а головне - буде корисніше будь ковбаси, купленої в магазині, а мій покроковий рецепт покаже Вам, як приготувати сушене м'ясо без особливих зусиль.

Перед подачею таке м'ясо слід нарізати тонкими шматками.

Важливо відмітити, що чим довше м'ясо сушиться, тим суші вийде.

Смачного!

  • яловичина (м'якоть)  — 500 грам
  • велика сіль— За смаком
  • спеції— За смаком(каррі, хміль-сунелі, паприка, чорний перець, паприка.)
1 М'якоть яловичини обріжте від жив і плівок.

2 промийте м'ясо, обсушити в рушник. Покладіть м'ясо в глибоку ємність, рясно змастити сіллю і покладіть під прес. Поставте в холодильник на 2-3 дня.

3 через 2-3 дня промийте м'ясо від солі і рясно обваляйте в спеціях на ваш смак. Замотайте шматки в марлю і обв'яжіть мотузкою або ниткою по всій довжині.

4 М'ясо повісьте в сухе і прохолодне місце на 2 тижні.

Схожі рецепти

Соус для тефтелей в духовці

Соус для тефтелей в духовці

Щоб зробити апетитне і ситне блюдо, деколи доводиться ламати голову, вишукуючи відповідний рецепт. Якщо ви зіткнулися з такою проблемою, приготуйте соус для тефтелей в духовці таким чином. опис приготування: Класичний рецепт соусу для тефтелей в духовці заграє новими нотками смаку, якщо крім т...

читати далі
Швидке тісто для піци без дріжджів

Швидке тісто для піци без дріжджів

Ділюся з вами простим рецептом швидкого тесту для піци без дріжджів. Якщо вже сильно хочеться перекусити італійським блюдом, а возитися з дріжджами немає часу — цей рецепт вам доведеться дуже до речі! опис приготування: Рецепт приготування швидкого тесту для піци без дріжджів в першу чергу ста...

читати далі
Пиріжки «малятка»

Пиріжки «малятка»

Пропоную приготувати дуже смачні пиріжки "; Малятка ";. А називаються пиріжки так тому, що вони дуже маленькі, буквально на 2-3 укусу. Дуже зручно їх брати з собою в якості перекусу. опис приготування: Такі пиріжки можна готувати не тільки з вареним згущеним молоком. В якості начинки можна вик...

читати далі
Соус «Червоні очі»

Соус «Червоні очі»

Рецепт приготування Південноамериканського соусу з шинки і кава. кількість порцій: 5 шинка— 6 штук кава— 1 Склянка складові: Обсмажуємо шинку приблизно 10 хвилин на середньому вогні. перевертайте шматочки. Залийте каву і кип'ятіть пару хвилин. Червоні очі (Червоне око) ...

читати далі
Котлети по-донбаськи

Котлети по-донбаськи

Велику роль в цих котлетах грають сухарі. Донбаські котлети готуються зі свіжого білого батона, і їх повинно бути багато. опис приготування: приготування: сухарі. Свіжий батон білого хліба розділити на 8 частин і підсмажити в духовці до золотистого кольору. Остудити і добре подрібнити. Свинину...

читати далі