Біле м'ясо курки
(покроковий рецепт з фото)
Курка - постійний продукт на сімейній кухні. Вона часто рятує, коли немає часу довго готувати. Страви завжди виходять смачними, головне - не пересушити м'ясо. Спробуйте зробити все самі!
Якщо ви в пошуках легкого варіанту гарячого блюда, який би поєднувався з багатьма гарнірами, прочитайте про те, як приготувати біле м'ясо курки на сковороді. У пошуках ситного сніданку або швидкого обіду вас не раз врятує цей рецепт. Повні білка інгредієнти наситять ваш організм на довгий час.
- Куряче філе - 200 грам
- Яйце - 2 штуки
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Рослинна олія - 1, 5 Ст. Ложки
- Спеції - 0, 5 чайних ложки (для курки)
- Паприка - 1 щіпка
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Зелень - За смаком
Філе промийте і наріжте смужками. Повапните шматочки спеціями, сіллю і перцем. А цибулю наріжте півкільцями.
На сковороді розігрійте масло. Обсмажте в ньому курку з обох сторін до золотистої скоринки. Потім додайте цибулю. Готуйте все разом ще 3 хвилини.
Потім додайте в сковороду яйця. Приправити сіллю. Поставте блюдо під кришку.
Через 2 хвилини блюдо буде готово! Подавайте його відразу ж із зеленню і овочами. Смачного!