Рецепт Біле м'ясо курки фото

Біле м'ясо курки
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
Птах, Курка, Яйця, Куряча грудка
Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Лобі

Курка - постійний продукт на сімейній кухні. Вона часто рятує, коли немає часу довго готувати. Страви завжди виходять смачними, головне - не пересушити м'ясо. Спробуйте зробити все самі!

Якщо ви в пошуках легкого варіанту гарячого блюда, який би поєднувався з багатьма гарнірами, прочитайте про те, як приготувати біле м'ясо курки на сковороді. У пошуках ситного сніданку або швидкого обіду вас не раз врятує цей рецепт. Повні білка інгредієнти наситять ваш організм на довгий час.

  • Куряче філе - 200 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Рослинна олія - 1, 5 Ст. Ложки
  • Спеції - 0, 5 чайних ложки (для курки)
  • Паприка - 1 щіпка
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Зелень - За смаком
біле м'ясо курки - фото крок 1
Філе промийте і наріжте смужками. Повапните шматочки спеціями, сіллю і перцем. А цибулю наріжте півкільцями.
біле м'ясо курки - фото крок 2
На сковороді розігрійте масло. Обсмажте в ньому курку з обох сторін до золотистої скоринки. Потім додайте цибулю. Готуйте все разом ще 3 хвилини.
біле м'ясо курки - фото крок 3
Потім додайте в сковороду яйця. Приправити сіллю. Поставте блюдо під кришку.
біле м'ясо курки - фото крок 4
Через 2 хвилини блюдо буде готово! Подавайте його відразу ж із зеленню і овочами. Смачного!

Схожі рецепти