Рецепт Суп зі свинини з картоплею фото

Суп зі свинини з картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Індійська кухня
М'ясо, Овочі, Свинина, Картопля
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
Корисний обід
Гарячі страви

Цей рецепт приготування супу з свинини з картоплею дійсно не містить в собі нічого зайвого. М'ясо та картопля, тому цей суп відноситься до розряду швидких і простих, але ситних перших страв.

Цей спосіб, як приготувати суп зі свинини з картоплею, у нас в родині називають "мужицьким супом" за свою надзвичайну легкість в приготуванні і насичений смак. Погодьтеся, ідеальний розклад, коли винаходити велосипед лінь, а поїсти ситно хочеться.

1. Для початку м'ясо, якщо потрібно, розморозимо, обмиємо в проточній воді, і відправимо в воду варитися на середньому вогні.

2. Коли бульйон починає закипати, знімаємо плівки і піну, щоб наш суп був в результаті прозорим і апетитним. Зменшуємо вогонь.

3. Цибуля чистий, моєму і натираємо на крупній тертці, або ж, якщо не любите цибулю в супі, кидаємо цибулини в бульйон цілком. Солимо, перчим, і варимо приблизно півгодини, м'ясо повинно розм'якшити.

4. Коли свинина вже майже готова, моєму і чистимо картопля, і нарізаємо його середніми брусочками або соломкою. Додамо в бульйон.

5. Тепер доводимо картоплю до готовності, кидаємо в суп посічену зелень, перець і прянощі за смаком. І майже відразу ж вимикаємо суп.

Дайте тепер вашому супу трохи настоятися, і розливайте по тарілках. Я сподіваюся, що вам цей простий рецепт супу з свинини з картоплею припаде до смаку так само, як і мені.


  • Свинина на кісточці - 500 грам
  • Вода - 2 L
  • Цибуля - 2 штуки
  • Картопля - 4 штуки
  • Зелень - 100 грам
  • Сіль - - За смаком
  • Перець - - За смаком
  • Прянощі - - За смаком
Цей спосіб, як приготувати суп зі свинини з картоплею, у нас в родині називають "мужицьким супом" за свою надзвичайну легкість в приготуванні і насичений смак. Погодьтеся, ідеальний розклад, коли винаходити велосипед лінь, а поїсти ситно хочеться.

1. Для початку м'ясо, якщо потрібно, розморозимо, обмиємо в проточній воді, і відправимо в воду варитися на середньому вогні.

2. Коли бульйон починає закипати, знімаємо плівки і піну, щоб наш суп був в результаті прозорим і апетитним. Зменшуємо вогонь.

3. Цибуля чистий, моєму і натираємо на крупній тертці, або ж, якщо не любите цибулю в супі, кидаємо цибулини в бульйон цілком. Солимо, перчим, і варимо приблизно півгодини, м'ясо повинно розм'якшити.

4. Коли свинина вже майже готова, моєму і чистимо картопля, і нарізаємо його середніми брусочками або соломкою. Додамо в бульйон.

5. Тепер доводимо картоплю до готовності, кидаємо в суп посічену зелень, перець і прянощі за смаком. І майже відразу ж вимикаємо суп.

Дайте тепер вашому супу трохи настоятися, і розливайте по тарілках. Я сподіваюся, що вам цей простий рецепт супу з свинини з картоплею припаде до смаку так само, як і мені.

Схожі рецепти