Суп зі свинини з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт приготування супу з свинини з картоплею дійсно не містить в собі нічого зайвого. М'ясо та картопля, тому цей суп відноситься до розряду швидких і простих, але ситних перших страв.
Цей спосіб, як приготувати суп зі свинини з картоплею, у нас в родині називають "мужицьким супом" за свою надзвичайну легкість в приготуванні і насичений смак. Погодьтеся, ідеальний розклад, коли винаходити велосипед лінь, а поїсти ситно хочеться.
1. Для початку м'ясо, якщо потрібно, розморозимо, обмиємо в проточній воді, і відправимо в воду варитися на середньому вогні.
2. Коли бульйон починає закипати, знімаємо плівки і піну, щоб наш суп був в результаті прозорим і апетитним. Зменшуємо вогонь.
3. Цибуля чистий, моєму і натираємо на крупній тертці, або ж, якщо не любите цибулю в супі, кидаємо цибулини в бульйон цілком. Солимо, перчим, і варимо приблизно півгодини, м'ясо повинно розм'якшити.
4. Коли свинина вже майже готова, моєму і чистимо картопля, і нарізаємо його середніми брусочками або соломкою. Додамо в бульйон.
5. Тепер доводимо картоплю до готовності, кидаємо в суп посічену зелень, перець і прянощі за смаком. І майже відразу ж вимикаємо суп.
Дайте тепер вашому супу трохи настоятися, і розливайте по тарілках. Я сподіваюся, що вам цей простий рецепт супу з свинини з картоплею припаде до смаку так само, як і мені.
- Свинина на кісточці - 500 грам
- Вода - 2 L
- Цибуля - 2 штуки
- Картопля - 4 штуки
- Зелень - 100 грам
- Сіль - - За смаком
- Перець - - За смаком
- Прянощі - - За смаком
1. Для початку м'ясо, якщо потрібно, розморозимо, обмиємо в проточній воді, і відправимо в воду варитися на середньому вогні.
2. Коли бульйон починає закипати, знімаємо плівки і піну, щоб наш суп був в результаті прозорим і апетитним. Зменшуємо вогонь.
3. Цибуля чистий, моєму і натираємо на крупній тертці, або ж, якщо не любите цибулю в супі, кидаємо цибулини в бульйон цілком. Солимо, перчим, і варимо приблизно півгодини, м'ясо повинно розм'якшити.
4. Коли свинина вже майже готова, моєму і чистимо картопля, і нарізаємо його середніми брусочками або соломкою. Додамо в бульйон.
5. Тепер доводимо картоплю до готовності, кидаємо в суп посічену зелень, перець і прянощі за смаком. І майже відразу ж вимикаємо суп.
Дайте тепер вашому супу трохи настоятися, і розливайте по тарілках. Я сподіваюся, що вам цей простий рецепт супу з свинини з картоплею припаде до смаку так само, як і мені.